Zadovoljne stranke

 

 

 

Kako je Ksenija v mojem mentorskem programu Svoboda in obilje z digitalnimi izdelki lansirala svoj 1. digitalni izdelek in že v prvem mesecu prodala 30 izvodov – in to je šele začetek.
“Resnično najbolj vesela sem, da lahko nekaj zaslužim, ko ne delam.”
Preberi celotno zgodbo na BLOGU 🙂

Tinina delavnica Dvigni svojo vrednost mi je dala dober vpogled v potrebe, ki usmerjajo moja dejanja v zvezi z denarjem. Najbolj so se mi zdela uporabna konkretna orodja za spremljanje denarnega toka v podjetju, za postavljanje in doseganje finančnih ciljev ter Tinini napotki, kaj delati vsak dan, da si postaneš bolj »domač s številkami«. Delali smo tudi na prepričanjih, ki omogočajo ustvarjanje novih prihodkov.

Udeležba na delavnici mi je dala tudi priložnost za mreženje s krasnimi ljudmi, ki jih v poslu vodijo podobne vrednote kot mene. Všeč mi je bilo Tinino sproščeno in nasmejano vodenje delavnice ter njene pestre izkušnje, ki jih je delila z udeleženci.

Martina Trontelj Petrič, avtorica Pogovornih kartic

www.pogovorne-kartice.si

– Aleš Kavčič, Web Developer

Tinin coaching je bil super, saj ima zato res neznansko
dobro žilico:) Dobil sem veliko zanimivih korakov, kako se na splošno lotevati svojega posla in kako se spraviti k delu. Prav tako me je zelo motivirala, da storim naslednji korak. Po samo eni uri coachinga sem se počutil, da moja poslovna ideja ni več tako abstraktna in jo lahko dejansko uresničim! Naredila sva konkreten načrt, tako da zdaj točno vem, kakšni so moji nadaljnji koraki in že čutim, kako se premikam v pravo smer.

Coaching s Tino priporočam vsem, ki še oklevate z naslednjim podjetniškim korakov ali pa se enostavno ne znajdete, kako naprej. Vsekakor se vam bo investicija takoj povrnila!:)

– Aleš Kavčič, Web Developer

I’ve purchased several on line programs and could not figure out how to get those lessons to apply to my business. I kept feeling like I was trying to fit a jigsaw puzzle together with lots of missing pieces. After 1 session talking with Tina to discuss my specific needs I got clarity and many easy to implement ideas and tasks to finally get on track and get my online business more properly set up. I’m so thankful for Tina’s help, I’m finally getting on track.

– Diana Brohard, Co-owner Stylepets Boutique
www.stylepetsboutique.com

Before learning the methods Tina teaches, I was in a real money mess. I had tons of debt and my monthly expenses seriously outweighed my income.

Now I have the tools, systems and and mindset I needed and I have totally transformed the way I handle money – both in my business and personal life. My savings are growing, my debts are falling and I can now pay cash for luxuries that had previously gone on credit cards!

– Emma Hague, Velika Britanija

S Tino sva imeli krasen kreativni brainstorming. Poleg tega, da je Tina polna čudovitih in konkretnih idej
ti tudi vlije zaupanje, da se zadeve da realizirati. Zelo uporabna je njena knjiga Live the Life you Desire,
ki ima enostavne in zelo uporabne nasvete, kako se lotevati dela in uresničevati svoje ideje v vsakdanjem
življenju. Meni konkretno najbolj pomaga njen nasvet, da delaš vedno stvari v sklopu, kar delo res
nekoliko pospeši in je organizacija časa lažja. Odlično je tudi, da ti Tina po kreativnem brainstormingu
pošlje posnetek. Sama ga kar poslušam, da se malo motiviram in se opomnim kaj sva že rekli. Dejansko
sem po njenem coachingu imela že po prvem mesecu vidne rezultate. In sem svoj dohodek povečala za
5x. Prvič sem začutila, da se ure vloženega dela in pravi koraki lahko resnično obrestujejo. Pred tem sem
nekoliko tavala v temi. Tina hvala za potrpežljivost in pozitivo.

Jasmina Pečoler

Tina je neverjetna coachinja, ker ne skriva svojega bogatega znanja, temveč iskreno ponudi največ, kar je možno. Tako hitro dojame situacijo in usmeri na drugačno pot, da sem v eni uri z njo dosegla premike, za katere sem si prej sama prizadevala pol leta.
Zakaj je torej osebno mentorstvo s Tino Grilc zame tako zelo dragoceno? Ker mi da pravi zagon, ker pomaga najti konkretne rešitve za konkretne težave. Nobeno izobraževanje mi tega ni dalo, ker enostavno nisem mogla v celoti izkoristiti potenciala. Vsak ima pri svoji situaciji slepo pego, enostavno ne vidiš vsega, šele nekdo od zunaj lahko objektivno svetuje in ti poda roko, da se hitro in z lahkoto dvigneš iz blatne luže na čudovit sončen hrib, kjer je tudi razgled neprimerljivo lepši.

– Ksenija Krevs, Tvoja Moč
www.tvojamoc.si

Tina, še enkrat hvala za tvoje mentorstvo, coaching, vodstvo, pomoč … Skoraj čisto izgubljena v organizacijskem in poslovnem smislu sem se s tvojo pomočjo postopoma našla. Všeč mi je, kako se je izkazalo, da je tudi načrt, ki sva mu posvetili skoraj celo uro in je kasneje padel v vodo, imel vrednost. In enako velja za celotno trajanje mentorstva. Lahko je bila samo ena ideja, ki si mi jo povedala in se je izkazala za paradnega konja in katalista velikim spremembam, ali pa celoten coaching uporabnih in dragocenih idej, orodij, tvojih izkušenj in opažanj. Vse je imelo nek svoj namen, pot, smisel in vrednost. Vesela sem, da sem se odločila in investirala v tvojo pomoč. Bilo je vredno 😀
Zelo hvaležna, precej manj izgubljena in veselo korakam naprej po svoji poti.

– Manca, Visokosenzitivnaoseba.si
visokosenzitivnaoseba.si

Brez Tine ne bi nikoli svoje ideje spravila na papir. Ja dobesedno na papir, saj mi je z njeno pomočjo uspelo izdati knjigico Kefir – čarobni napitek za neskončni užitek. Pomagala mi je oblikovati produkt ter me ves čas podpirala, da sem ga tudi uresničila. Sodelovanje s Tino je bilo nepozabno, polno humorja, smeha, dobrih vibracij. Tudi, ko mi je bilo zares težko, me je znala vzpodbuditi, da sem vztrajala,da je vredno. Z njeno pomočjo sem uresničila svoj zastavljeni cilj. 🙂

Hvala iz srca !!

– Lea Veider

Draga Tina, ali naj rečem kar Atomska bomba za podjetnike na začetku in v razcvetu!!!!!! Ko sem prvič zaznala tvojo pošto na mojem mailu, sem mislila ,da iščeš sodelavca in še dobro, da sem Ti napisala hudomušno pismo in šele potem skapirala, da si morda pravi naslov za moje porodne težave v nastajanju nekega podjetnega projekta, ki sem ga začela pred dvemi leti in je zaradi neznanja in … ostal v plenicah in čakal na pravo negovalko, da ga potegne iz plenic. Draga Tina, Ti si moja Alissa Dazet, ki mi je preko nekega internetnega seminarja pokazala pot iz teme, in če ne bi bilo nje, te na žalost ne bi še dooolgo razumela, kaj mi hočeš preko svojih mailov povedati. Tina, hvala za poučevanje, hvala za vso podporo in pushing, kaj in kdaj in kako in brez izgovorov … In vsi vi PRIJATELJI v PODJETNIŠTVU, ki berete to mnenje, ZAGRABITE njeno ZNANJE in pustite se presenetiti, kam vas bo prineslo. In en dan boste spoznali, da brez nje ne bi bili to, kar ste. Upam in ŽELIM, da bi ti coachingi postali redni in da bi Tina iz njih naredila enkrat letne konference, v katerih bi se lahko spoznali in delili znanje in mnenja za boljši in lepši JUTRI v PODJETNIŠTVU. Zdaj pa draga Tina, resno in podjetno v napad za boljši jutri. Mi smo s tabo in vse dobro in slabo bomo razdelili med seboj in s tabo. In zdaj bom dodala še to, da sem srečna, ker sem našla UČITELJA, ki mi lahko pomaga iz zagat in zmot neznanja o podjetništvu. Tega imamo v Sloveniji daleč premalo. Bravo Tina!!!! Ti si nekaj takega kot naši smučarji. Saj se še spomniš one pesmice: „Nič nas ni strah,ker so smučarji z nami …“ Mi pa bomo peli, ko bomo naredili podjetniški preboj: „Nič nas ni strah, ker TINA JE Z NAMI …

– Mirjam Golub, akupunkturistka z dušo
akupunktura-taogarden.com

Before Tina’s coaching I had lots of working and very little time for enjoyment in my life. I felt safe working with Tina. She is kind and compassionate.
The most important breakthrough of the session was my realization that having my time completely structured and not allowing free time to enjoy myself may inhibit my ability to be as productive as I want to be.

– Monique Shidell, Inner Dimensional Transformations, LLC
www.innerdimensionaltransformations.com

Preden sem prišla k Tini na coaching sem bila neodločna, nesamozavestna in zelo ne-poslovno orientirana. Želela sem si sprememb na tem področju.
Coaching je bil zelo sproščen. Tina me je na sproščen način vodila skozi proces coaching, zato sem se dobro počutila, kljub temu da mi tema finance ni simpatična.
Tinin coaching mi je pomagal, da postavljam višje cene in se ob tem čedalje boljše počutim. Priporočam vsakemu podjetniku, še zlasti če ste bolj na začetku svoje poti.

– Nataša Medvešek
www.natasamedvesek.com/#portfolio

V življenju trdim, da naključja ne obstajajo in da se vse zgodi z nekim namenom. V začetni fazi namena največkrat ne poznamo, vendar se nam nekoč odkrije. Po dolgih letih sva se s prijateljico končno zopet dobili na pijači. Ena izmed tem pogovora je bila moja strast oziroma želja po premiku dalje na duhovni bazi. Ko je človek na točki, ko je željan premika dalje pa ne ve kaj naj stori, da doseže še več src. Področje marketinga mi je bilo tuje in prijateljica mi je z največjim navdušenjem predlagala tečaj pri Tini. Tako zelo je bila prepričana, da Tino potrebujem, da me je prijavila in mi podarila tečaj Digitalni nomad. Da, tako je, prejela sem tečaj kot darilo

Zase vem, da imam čut in hitro ugotovim, kdo svoje znanje deli s plemenitim namenom in ko je Tina posredovala modul, sem prejela potrditev, da imam prav. Pri Tini sem začutila, da je pristna, ima ogromno znanja, izkušenj in posebno lepo svoj produkt “zapakira”, da se nas njeno znanje dotakne na poseben način. Hvaležna sem, da me je pot preko prijateljice pripeljala vse do nje.

Tudi sama nad vse rada pomagam ljudem uvideti spoznanja, ki se jim vseskozi odkrivajo, a jih zaradi tega, ker so preveč pred očmi, dostikrat ne vidijo. Življenje je dar, življenje je dar z omejenim rokom uporabe in če vprašamo ljudi, ki zapuščajo ta svet bi spremenili le eno…živeli bi bolj polno, naredili bi vsak, še tako strašljiv korak, ki bi jih pripeljal do sreče. V pomoč ljudem, ki se spopadajo s strahovi, v pomoč ljudem, ki odkrivajo višji smisel življenja samega, v pomoč ljudem, ki potrebujejo kanček motivacije več, ki so željni živeti polno pa jim manjka še tisto malo….se je rodil Midasov dotik in po tečaju pri Tini s kančkom motivacije več…akcija! izkoristimo svoje darove in izpolnjujmo svoje poslanstvo.

Čudovit dan,

– Nina Gračar Grošelj, Midasov dotik
www.facebook.com/groups/294638697605747

Coaching s Tino je bila zelo prijetna in življenjska izkušnja, ki mi je dala odlične napotke glede upravljanja s časom in odnosa do denarja, tako da sem sedaj bolj disciplinirana pri svojih nalogah. Tina iskreno posluša, nevsiljivo odkriva blokade, ki preprečujejo napredek, jih nežno ozavesti ter predlaga konkretne rešitve usmerjene v delovanje.

Coaching s Tino najbolj priporočam vsem, ki se lovijo in “izgubljajo preveč časa” z dejanji, ki jim ne prinašajo zadovoljstva in vsem, ki si želijo boljše rezultate na osebnem ali poslovnem področju, sploh kar zadeva odnosa do denarja in upravljanja s časom. Investicija se povrne že zato, ker sedaj veš, da imaš čas dihati!:)

– Tea Petančič, Svetovalka za kadre, trenerka in Life Coach
www.linkedin.com/in/tea-petancic-91389539?trk=hp-identity-name

Draga Tina, hvaležna sem za online tečaj s tabo, saj mi je prinesel veliko novih informacij in usmeritev. Zelo lepo sem te začutila in v veselje mi je, da se res iskreno in srčno zavzameš za to, kar počneš. Ne glede na to, da se nisva fizično spoznali, sva ustvarili kar nekaj pomembnih stvari in mi je bilo v veselje delati s teboj!

– Tjaša Cepuš, Zvočni SPA
zvocni-spa.si

Digitalni nomad pa je vse, kar sem pričakovala in še več! Prva dva modula sem poslušala kar med vožnjo na vlaku (vsakega dvakrat! :D), predelala pa jih bom še s pisalom v roki. Komaj čakam še tretjega!

En lep dan ti želim še naprej!:)

– Ana Čebin
www.facebook.com/anajagodanakit/

Delo s Tino je prineslo v moje podjetniško življenje občutek sproščenosti in miru. Že po prvih modulih programa BUM sem začela dobivati jasnejšo sliko o tem, kako postaviti logično osnovo dejavnosti in doseči želene cilje. Razen tega sem začela verjeti, da podjetništvo, ki je skladno z mojimi vrednotami in načinom življenja, res obstaja. Seveda se je posledično povečalo navdušenje do podjetništva in ustvarjalni zanos. Moja vizija je začela dobivati izvedljiv načrt, koraki do uresničitve so postali jasni in razumljivi.

Tina ima polno idej in praktičnih znanj iz različnih področjih, ki jih pri njej dobiš na enem mestu, predstavi pa jih na način razumljiv vsakomur.

Tinin slogan »Podjetništvo z nasmehom« se je tako pri meni potrdil kot resničen in hvaležna sem da sta se najini poti srečali.

– Darja Bitenc, coach za opolnomočenje in čuječnost, Zlata pravljica
www.zlatapravljica.si

Zapustila sem varno državno službo in sledim svojim željam, da bi počela v življenju stvari, ki me veselijo in nebi imela nikoli več dopusta! Ker če počneš stvari, ki te navdihujejo in pri tem izražaš samega sebe, svoje potenciale – ga ne rabiš.
Seveda brez znanja na različnih, dopolnilnih področjih, ki v realnosti postanejo mogoče še pomembnejše za posel, kot posel sam, oz. ti v začetku vzamejo ogromno časa, ne gre. In po občutku sem se odločila za vašega Digitalnega nomada.
Ob poslušanju avdio posnetka sem bila zelo fascinirala ob preprostem nasvetu, da ni potrebno da smo na svojem področju alfa in omega v svetovnem merilu ampak zadostuje, da smo dva koraka pred našimi “sledilci” , potencialnimi strankami. Zame odrešujoč nasvet, ker sem nagnjena k perfekcionizmu in mi skoraj nikoli ni dovolj dobro, posebej če gre za druge. Ob tem stavku me dohitel tisti “aha” efekt. Saj res. Le kako nisem na to prej pomislila?! Ja, zato pa so izkušene osebe, da ti predajo izkušnje na svoji poti. In te izkušnje so najbolj dragocene,a ne Tina?
Tako, da res hvala za vaše poslovne modele, ki jih prejemam na mail in iz njih izvem res koristne informacije in to na meni razumljiv način, saj se spoznavam s tem področjem kot začetnica. Digitalni nomad mi bo preprečil narediti osnovne napake v začetku posla in me pravilno usmeril v srž dogajanja, saj je tako oblikovan, da z vajami pritegne mojo pozornost in telovadbo mojih komaj prebujenih možgančkov na tem področju. In sestavlja jasno sliko poslovne aktivnosti, ki jo ustvarjam.

– Irena Jeriha

Tina je eden tistih sončkov, ki ti zelo lepo in nežno obarvajo lička in srce, če jim le zaupaš in dovoliš dovolj blizu. Spoznali sva se v projektu Pvsp, ki nama je obema odprl oči, da danes sledimo in živimo svoje sanje. Za coaching pri Tini sem se odločila, ker si želim boljše organizacije časa, in posledično končno spisati diplomo, ki visi nad mojo glavo že nekaj let in bo predstavljala le kljukico na mojem seznamu opravil. Ko hobi postane služba, tudi mejnice med fun and work postanejo tanjše, ker je work ves čas fun in za reči, ki niso work ostane zelo malo časa. V času najinih skype pogovorov, (kakšen mesec nazaj) priznam! nisem opazila bistvenih sprememb v moji organizaciji časa. Še vedno sem se počutila ujeto v svoji mali nagajivi upornici, dnevnik je bil prazen, domače naloge pa so mi predstavljale še dodaten stres. Če danes pogledam v svoj ročni koledarček, pa je ta poln zapisov, ki jim v večji meri tudi sledim. Tina moja, četudi se mi zdi, da sem brezupni primer, kar se tiče organizacije vidim, da se je v meni le nekaj premaknilo v pravo smer. Če nič drugega, je dnevnik super zato, da ob koncu dneva dejansko vidiš, kaj vse ti je uspelo postoriti tisti dan. Menim, da bi vsak človek, sploh podjetnik, potreboval “Tino”. Tako si lahko prihraniš tisto uro sekirancije v dnevu, ki ima že tako ali tako premalo ur za vse naše projekte. Vsekakor se še slišiva. Ker bom najbolj srečna, ko ob koncu dneva v mojem ročnem koledarčku narišem kljukico ob zapisu “podelitev diplome”.

– Sabina Miklavčič, Direktorica zavoda Biasana, Inštruktorica pilatesa FzS

Irena Jeriha

Zadovoljne stranke

 

Tinina delavnica Dvigni svojo vrednost mi je dala dober vpogled v potrebe, ki usmerjajo moja dejanja v zvezi z denarjem. Najbolj so se mi zdela uporabna konkretna orodja za spremljanje denarnega toka v podjetju, za postavljanje in doseganje finančnih ciljev ter Tinini napotki, kaj delati vsak dan, da si postaneš bolj »domač s številkami«. Delali smo tudi na prepričanjih, ki omogočajo ustvarjanje novih prihodkov.

Udeležba na delavnici mi je dala tudi priložnost za mreženje s krasnimi ljudmi, ki jih v poslu vodijo podobne vrednote kot mene. Všeč mi je bilo Tinino sproščeno in nasmejano vodenje delavnice ter njene pestre izkušnje, ki jih je delila z udeleženci.

Martina Trontelj Petrič, avtorica Pogovornih kartic

www.pogovorne-kartice.si

– Aleš Kavčič, Web Developer

Tinin coaching je bil super, saj ima zato res neznansko dobro žilico:) Dobil sem veliko zanimivih korakov, kako se na splošno lotevati svojega posla in kako se spraviti k delu. Prav tako me je zelo motivirala, da storim naslednji korak. Po samo eni uri coachinga sem se počutil, da moja poslovna ideja ni več tako abstraktna in jo lahko dejansko uresničim! Naredila sva konkreten načrt, tako da zdaj točno vem, kakšni so moji nadaljnji koraki in že čutim, kako se premikam v pravo smer.

Coaching s Tino priporočam vsem, ki še oklevate z naslednjim podjetniškim korakov ali pa se enostavno ne znajdete, kako naprej. Vsekakor se vam bo investicija takoj povrnila!:)

– Aleš Kavčič, Web Developer

I’ve purchased several on line programs and could not figure out how to get those lessons to apply to my business. I kept feeling like I was trying to fit a jigsaw puzzle together with lots of missing pieces. After 1 session talking with Tina to discuss my specific needs I got clarity and many easy to implement ideas and tasks to finally get on track and get my online business more properly set up. I’m so thankful for Tina’s help, I’m finally getting on track.

– Diana Brohard, Co-owner Stylepets Boutique
www.stylepetsboutique.com

Before learning the methods Tina teaches, I was in a real money mess. I had tons of debt and my monthly expenses seriously outweighed my income.

Now I have the tools, systems and and mindset I needed and I have totally transformed the way I handle money – both in my business and personal life. My savings are growing, my debts are falling and I can now pay cash for luxuries that had previously gone on credit cards!

– Emma Hague, Velika Britanija

S Tino sva imeli krasen kreativni brainstorming. Poleg tega, da je Tina polna čudovitih in konkretnih idej
ti tudi vlije zaupanje, da se zadeve da realizirati. Zelo uporabna je njena knjiga Live the Life you Desire,
ki ima enostavne in zelo uporabne nasvete, kako se lotevati dela in uresničevati svoje ideje v vsakdanjem
življenju. Meni konkretno najbolj pomaga njen nasvet, da delaš vedno stvari v sklopu, kar delo res
nekoliko pospeši in je organizacija časa lažja. Odlično je tudi, da ti Tina po kreativnem brainstormingu
pošlje posnetek. Sama ga kar poslušam, da se malo motiviram in se opomnim kaj sva že rekli. Dejansko
sem po njenem coachingu imela že po prvem mesecu vidne rezultate. In sem svoj dohodek povečala za
5x. Prvič sem začutila, da se ure vloženega dela in pravi koraki lahko resnično obrestujejo. Pred tem sem
nekoliko tavala v temi. Tina hvala za potrpežljivost in pozitivo.

Jasmina Pečoler

Tina je neverjetna coachinja, ker ne skriva svojega bogatega znanja, temveč iskreno ponudi največ, kar je možno. Tako hitro dojame situacijo in usmeri na drugačno pot, da sem v eni uri z njo dosegla premike, za katere sem si prej sama prizadevala pol leta.
Zakaj je torej osebno mentorstvo s Tino Grilc zame tako zelo dragoceno? Ker mi da pravi zagon, ker pomaga najti konkretne rešitve za konkretne težave. Nobeno izobraževanje mi tega ni dalo, ker enostavno nisem mogla v celoti izkoristiti potenciala. Vsak ima pri svoji situaciji slepo pego, enostavno ne vidiš vsega, šele nekdo od zunaj lahko objektivno svetuje in ti poda roko, da se hitro in z lahkoto dvigneš iz blatne luže na čudovit sončen hrib, kjer je tudi razgled neprimerljivo lepši.

– Ksenija Krevs, Tvoja Moč
www.tvojamoc.si

Tina, še enkrat hvala za tvoje mentorstvo, coaching, vodstvo, pomoč … Skoraj čisto izgubljena v organizacijskem in poslovnem smislu sem se s tvojo pomočjo postopoma našla. Všeč mi je, kako se je izkazalo, da je tudi načrt, ki sva mu posvetili skoraj celo uro in je kasneje padel v vodo, imel vrednost. In enako velja za celotno trajanje mentorstva. Lahko je bila samo ena ideja, ki si mi jo povedala in se je izkazala za paradnega konja in katalista velikim spremembam, ali pa celoten coaching uporabnih in dragocenih idej, orodij, tvojih izkušenj in opažanj. Vse je imelo nek svoj namen, pot, smisel in vrednost. Vesela sem, da sem se odločila in investirala v tvojo pomoč. Bilo je vredno 😀
Zelo hvaležna, precej manj izgubljena in veselo korakam naprej po svoji poti.

– Manca, Visokosenzitivnaoseba.si
visokosenzitivnaoseba.si

Brez Tine ne bi nikoli svoje ideje spravila na papir. Ja dobesedno na papir, saj mi je z njeno pomočjo uspelo izdati knjigico Kefir – čarobni napitek za neskončni užitek. Pomagala mi je oblikovati produkt ter me ves čas podpirala, da sem ga tudi uresničila. Sodelovanje s Tino je bilo nepozabno, polno humorja, smeha, dobrih vibracij. Tudi, ko mi je bilo zares težko, me je znala vzpodbuditi, da sem vztrajala,da je vredno. Z njeno pomočjo sem uresničila svoj zastavljeni cilj. 🙂

Hvala iz srca !!

– Lea Veider

Draga Tina, ali naj rečem kar Atomska bomba za podjetnike na začetku in v razcvetu!!!!!! Ko sem prvič zaznala tvojo pošto na mojem mailu, sem mislila ,da iščeš sodelavca in še dobro, da sem Ti napisala hudomušno pismo in šele potem skapirala, da si morda pravi naslov za moje porodne težave v nastajanju nekega podjetnega projekta, ki sem ga začela pred dvemi leti in je zaradi neznanja in … ostal v plenicah in čakal na pravo negovalko, da ga potegne iz plenic. Draga Tina, Ti si moja Alissa Dazet, ki mi je preko nekega internetnega seminarja pokazala pot iz teme, in če ne bi bilo nje, te na žalost ne bi še dooolgo razumela, kaj mi hočeš preko svojih mailov povedati. Tina, hvala za poučevanje, hvala za vso podporo in pushing, kaj in kdaj in kako in brez izgovorov … In vsi vi PRIJATELJI v PODJETNIŠTVU, ki berete to mnenje, ZAGRABITE njeno ZNANJE in pustite se presenetiti, kam vas bo prineslo. In en dan boste spoznali, da brez nje ne bi bili to, kar ste. Upam in ŽELIM, da bi ti coachingi postali redni in da bi Tina iz njih naredila enkrat letne konference, v katerih bi se lahko spoznali in delili znanje in mnenja za boljši in lepši JUTRI v PODJETNIŠTVU. Zdaj pa draga Tina, resno in podjetno v napad za boljši jutri. Mi smo s tabo in vse dobro in slabo bomo razdelili med seboj in s tabo. In zdaj bom dodala še to, da sem srečna, ker sem našla UČITELJA, ki mi lahko pomaga iz zagat in zmot neznanja o podjetništvu. Tega imamo v Sloveniji daleč premalo. Bravo Tina!!!! Ti si nekaj takega kot naši smučarji. Saj se še spomniš one pesmice: „Nič nas ni strah,ker so smučarji z nami …“ Mi pa bomo peli, ko bomo naredili podjetniški preboj: „Nič nas ni strah, ker TINA JE Z NAMI …

– Mirjam Golub, akupunkturistka z dušo
akupunktura-taogarden.com

Before Tina’s coaching I had lots of working and very little time for enjoyment in my life. I felt safe working with Tina. She is kind and compassionate.
The most important breakthrough of the session was my realization that having my time completely structured and not allowing free time to enjoy myself may inhibit my ability to be as productive as I want to be.

– Monique Shidell, Inner Dimensional Transformations, LLC
www.innerdimensionaltransformations.com

Preden sem prišla k Tini na coaching sem bila neodločna, nesamozavestna in zelo ne-poslovno orientirana. Želela sem si sprememb na tem področju.
Coaching je bil zelo sproščen. Tina me je na sproščen način vodila skozi proces coaching, zato sem se dobro počutila, kljub temu da mi tema finance ni simpatična.
Tinin coaching mi je pomagal, da postavljam višje cene in se ob tem čedalje boljše počutim. Priporočam vsakemu podjetniku, še zlasti če ste bolj na začetku svoje poti.

– Nataša Medvešek
www.natasamedvesek.com/#portfolio

V življenju trdim, da naključja ne obstajajo in da se vse zgodi z nekim namenom. V začetni fazi namena največkrat ne poznamo, vendar se nam nekoč odkrije. Po dolgih letih sva se s prijateljico končno zopet dobili na pijači. Ena izmed tem pogovora je bila moja strast oziroma želja po premiku dalje na duhovni bazi. Ko je človek na točki, ko je željan premika dalje pa ne ve kaj naj stori, da doseže še več src. Področje marketinga mi je bilo tuje in prijateljica mi je z največjim navdušenjem predlagala tečaj pri Tini. Tako zelo je bila prepričana, da Tino potrebujem, da me je prijavila in mi podarila tečaj Digitalni nomad. Da, tako je, prejela sem tečaj kot darilo

Zase vem, da imam čut in hitro ugotovim, kdo svoje znanje deli s plemenitim namenom in ko je Tina posredovala modul, sem prejela potrditev, da imam prav. Pri Tini sem začutila, da je pristna, ima ogromno znanja, izkušenj in posebno lepo svoj produkt “zapakira”, da se nas njeno znanje dotakne na poseben način. Hvaležna sem, da me je pot preko prijateljice pripeljala vse do nje.

Tudi sama nad vse rada pomagam ljudem uvideti spoznanja, ki se jim vseskozi odkrivajo, a jih zaradi tega, ker so preveč pred očmi, dostikrat ne vidijo. Življenje je dar, življenje je dar z omejenim rokom uporabe in če vprašamo ljudi, ki zapuščajo ta svet bi spremenili le eno…živeli bi bolj polno, naredili bi vsak, še tako strašljiv korak, ki bi jih pripeljal do sreče. V pomoč ljudem, ki se spopadajo s strahovi, v pomoč ljudem, ki odkrivajo višji smisel življenja samega, v pomoč ljudem, ki potrebujejo kanček motivacije več, ki so željni živeti polno pa jim manjka še tisto malo….se je rodil Midasov dotik in po tečaju pri Tini s kančkom motivacije več…akcija! izkoristimo svoje darove in izpolnjujmo svoje poslanstvo.

Čudovit dan,

– Nina Gračar Grošelj, Midasov dotik
www.facebook.com/groups/294638697605747

Coaching s Tino je bila zelo prijetna in življenjska izkušnja, ki mi je dala odlične napotke glede upravljanja s časom in odnosa do denarja, tako da sem sedaj bolj disciplinirana pri svojih nalogah. Tina iskreno posluša, nevsiljivo odkriva blokade, ki preprečujejo napredek, jih nežno ozavesti ter predlaga konkretne rešitve usmerjene v delovanje.

Coaching s Tino najbolj priporočam vsem, ki se lovijo in “izgubljajo preveč časa” z dejanji, ki jim ne prinašajo zadovoljstva in vsem, ki si želijo boljše rezultate na osebnem ali poslovnem področju, sploh kar zadeva odnosa do denarja in upravljanja s časom. Investicija se povrne že zato, ker sedaj veš, da imaš čas dihati!:)

– Tea Petančič, Svetovalka za kadre, trenerka in Life Coach
www.linkedin.com/in/tea-petancic-91389539?trk=hp-identity-name

Draga Tina, hvaležna sem za online tečaj s tabo, saj mi je prinesel veliko novih informacij in usmeritev. Zelo lepo sem te začutila in v veselje mi je, da se res iskreno in srčno zavzameš za to, kar počneš. Ne glede na to, da se nisva fizično spoznali, sva ustvarili kar nekaj pomembnih stvari in mi je bilo v veselje delati s teboj!

– Tjaša Cepuš, Zvočni SPA
zvocni-spa.si

Digitalni nomad pa je vse, kar sem pričakovala in še več! Prva dva modula sem poslušala kar med vožnjo na vlaku (vsakega dvakrat! :D), predelala pa jih bom še s pisalom v roki. Komaj čakam še tretjega!

En lep dan ti želim še naprej!:)

– Ana Čebin
www.facebook.com/anajagodanakit/

Delo s Tino je prineslo v moje podjetniško življenje občutek sproščenosti in miru. Že po prvih modulih programa BUM sem začela dobivati jasnejšo sliko o tem, kako postaviti logično osnovo dejavnosti in doseči želene cilje. Razen tega sem začela verjeti, da podjetništvo, ki je skladno z mojimi vrednotami in načinom življenja, res obstaja. Seveda se je posledično povečalo navdušenje do podjetništva in ustvarjalni zanos. Moja vizija je začela dobivati izvedljiv načrt, koraki do uresničitve so postali jasni in razumljivi.

Tina ima polno idej in praktičnih znanj iz različnih področjih, ki jih pri njej dobiš na enem mestu, predstavi pa jih na način razumljiv vsakomur.

Tinin slogan »Podjetništvo z nasmehom« se je tako pri meni potrdil kot resničen in hvaležna sem da sta se najini poti srečali.

– Darja Bitenc, coach za opolnomočenje in čuječnost, Zlata pravljica
www.zlatapravljica.si

Zapustila sem varno državno službo in sledim svojim željam, da bi počela v življenju stvari, ki me veselijo in nebi imela nikoli več dopusta! Ker če počneš stvari, ki te navdihujejo in pri tem izražaš samega sebe, svoje potenciale – ga ne rabiš.
Seveda brez znanja na različnih, dopolnilnih področjih, ki v realnosti postanejo mogoče še pomembnejše za posel, kot posel sam, oz. ti v začetku vzamejo ogromno časa, ne gre. In po občutku sem se odločila za vašega Digitalnega nomada.
Ob poslušanju avdio posnetka sem bila zelo fascinirala ob preprostem nasvetu, da ni potrebno da smo na svojem področju alfa in omega v svetovnem merilu ampak zadostuje, da smo dva koraka pred našimi “sledilci” , potencialnimi strankami. Zame odrešujoč nasvet, ker sem nagnjena k perfekcionizmu in mi skoraj nikoli ni dovolj dobro, posebej če gre za druge. Ob tem stavku me dohitel tisti “aha” efekt. Saj res. Le kako nisem na to prej pomislila?! Ja, zato pa so izkušene osebe, da ti predajo izkušnje na svoji poti. In te izkušnje so najbolj dragocene,a ne Tina?
Tako, da res hvala za vaše poslovne modele, ki jih prejemam na mail in iz njih izvem res koristne informacije in to na meni razumljiv način, saj se spoznavam s tem področjem kot začetnica. Digitalni nomad mi bo preprečil narediti osnovne napake v začetku posla in me pravilno usmeril v srž dogajanja, saj je tako oblikovan, da z vajami pritegne mojo pozornost in telovadbo mojih komaj prebujenih možgančkov na tem področju. In sestavlja jasno sliko poslovne aktivnosti, ki jo ustvarjam.

– Irena Jeriha

Tina je eden tistih sončkov, ki ti zelo lepo in nežno obarvajo lička in srce, če jim le zaupaš in dovoliš dovolj blizu. Spoznali sva se v projektu Pvsp, ki nama je obema odprl oči, da danes sledimo in živimo svoje sanje. Za coaching pri Tini sem se odločila, ker si želim boljše organizacije časa, in posledično končno spisati diplomo, ki visi nad mojo glavo že nekaj let in bo predstavljala le kljukico na mojem seznamu opravil. Ko hobi postane služba, tudi mejnice med fun and work postanejo tanjše, ker je work ves čas fun in za reči, ki niso work ostane zelo malo časa. V času najinih skype pogovorov, (kakšen mesec nazaj) priznam! nisem opazila bistvenih sprememb v moji organizaciji časa. Še vedno sem se počutila ujeto v svoji mali nagajivi upornici, dnevnik je bil prazen, domače naloge pa so mi predstavljale še dodaten stres. Če danes pogledam v svoj ročni koledarček, pa je ta poln zapisov, ki jim v večji meri tudi sledim. Tina moja, četudi se mi zdi, da sem brezupni primer, kar se tiče organizacije vidim, da se je v meni le nekaj premaknilo v pravo smer. Če nič drugega, je dnevnik super zato, da ob koncu dneva dejansko vidiš, kaj vse ti je uspelo postoriti tisti dan. Menim, da bi vsak človek, sploh podjetnik, potreboval “Tino”. Tako si lahko prihraniš tisto uro sekirancije v dnevu, ki ima že tako ali tako premalo ur za vse naše projekte. Vsekakor se še slišiva. Ker bom najbolj srečna, ko ob koncu dneva v mojem ročnem koledarčku narišem kljukico ob zapisu “podelitev diplome”.

– Sabina Miklavčič, Direktorica zavoda Biasana, Inštruktorica pilatesa FzS

Irena Jeriha