Kako doseči top rezultate v spletnih programih?

Pogosto slišim kritike, da se v spletnih programih ne da doseči tako dobrih rezultatov kot v živo oz. da jih ljudje ne dosegajo. Ker sem sama do zdaj vedno bila uporabnica spletnih tečajev in programov, ki so bili vezani na moje strokovno področje (coaching, marketing), sem si sedaj zadala izziv, da se kot uporabnica vpišem v spletni program poporodne vadbe in v treh mesecih preizkusim, kaj je potrebno, da dosežem rezultate.

  1. Počistiti v glavi

Torej, najprej sem si morala v glavi »pospravit« in na mojo lestvico dnevnih prioritet uvrstiti telovadbo – brez izgovora! Seveda sem kakšen dan vmes tudi prešpricala, pa tudi 10.000 korakov na dan z mojo Leo ni bilo mogoče narediti, ker premalo časa zdrži v vozičku, ampak vseeno.

 

  1. Delati z jasnem ciljem

Za cilj sem si zadala, da pridem na prenosečniško težo in da mi bo prav poletna garderoba, še posebej moje najljubše jeans kratke hlače brez katerih ni rolanja J Pa dam bom šla z veseljem v kopalke, ker obožujem plavanje. Mi je kar dobro uspelo – hlače so mi prav, do mojega cilja imam pa še 1 kg preveč, tako da super 🙂

  1. Začni z najpomembnejšim

Odločila sem se, da poskusim telovadbo »odkljukati« že takoj zjutraj, ker potem vem, da sem za tisti dan naredila vse. Ta princip sem preizkusila tudi, ko sem pisala knjigo (najprej zjutraj 2 uri pisala, ne da bi prej odprla e-mail) in sem vedela, da bo dobro delovalo tudi tukaj.

  1. Spremljanje napredka

Da sem napredovala, sem v super priročni tabelici kljukala, kaj sem že naredila tisti dan.

  1. Vzeti resno, ne glede na vložek

V tujini se kot argument, zakaj morajo biti coaching programi dragi, velikokrat pojavlja teorija, da če v program ljudje ne vložijo dovolj, ga ne jemljejo resno in ne dosegajo rezultatov. Sama v to ne verjamem – eni lahko plačajo ogromne vsote, a kljub temu programa ne predelajo (to sem dejansko doživela pri nekaterih mojih spletnih sošolcih), drugi pa pridno sledijo brezplačnemu webinarju. Čeprav je bila cena programa zelo dostopna, sem si torej rekla, da ga vzamem tako resno, kot če bi plačala še nekaj ničel zraven.

  1. Sodelujte in sprašujte!

Ker sem po naravi radovedna, sem izkoristila možnost FB skupine in Aljo vprašala vse, kar me je zanimalo – pri kakšni dilemi, pomisleku itd. Tako sem se tudi počutila bolj povezava v program in skupino ter tako z večjim veseljem delala.

To je to:) Upam, da vam nasveti pridejo prav tudi za moje spletne programe 🙂

Alja praznuje ta teden tudi rojstni dan, tako da mi je za moje bralce zaupala kodo za popust, s katero dobite 38 % popusta na ta program, v katerem sem bila jaz in še na dva druga. Več si lahko pogledate v video predavanju.  https://www.youtube.com/watch?v=XPsCBD4T7uY (KODA ZA POPUST: ALJA38). Koda za popust pa velja le do njenega rojstnega dne – tj. do 13. 6. 2017.