Spletni tečaj Postani digitalni nomad

SPLETNI TEČAJ: POSTANI DIGITALNI NOMAD

*Digitalni nomad je oseba, ki dela iz katere koli lokacije po svetu preko interneta. Več o tem, kdo je digitalni nomad in kako lahko to postanete, si lahko preberete v moji e-knjigi.

– imate znanje, ki bi ga želeli deliti z drugimi (v Sloveniji ali v tujini)?
– sanjate o tem, da bi postali sam svoj šef in delali od kjer koli – od doma iz naslonjača ali izpod palme na eksotičnih otokih?
– želite s svojimi izkušnjami pomagati drugim, da transformirajo svoja življenja?
– ste siti vsakodnevne rutine in želite združiti potovanja z delom preko spleta?
– bi radi služili denar tudi takrat, ko spite, ste na dopustu ali s svojimi najbližjimi?

Če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili z DA, potem je ta tečaj PRAVI za vas!:)

Kaj boste izvedeli na spletnem tečaju Postani digitalni nomad:

– kako svoje znanje zapakirati v 12 različnih produktov in jih prodati na spletu,
– strukturiranje vsebine katere koli teme, ki preizkušeno deluje in ljudem po celem svetu pomaga, da postavijo super biznis,
– marketinška strategija 7 strani, s katero lahko na tehnološko enostaven in ugoden način dobite več prijavljenih na vašo listo in prodajate svoje produkte, medtem ko spite:),
– zakaj bi ljudje plačali za vaš nasvet in vaše znanje,
– kako zaslužiti  s spletnimi produkti
– kaj potrebujete, da vas vaše stranke vidijo kot strokovnjaka na izbranem področju,
– preizkušeno formulo za kredibilnost, ki vedno deluje,
– kako uporabiti informacijski marketing za hitrejšo rast katerega koli podjetja,
– kako posneti dober video ali avdio (in katera orodja vam lahko pri tem pomagajo),
– kje na spletu lahko prodajate svoje produkte, če še nimate angleške spletne strani,
– orodja za sistematizacijo prodaje spletnih produktov, s katerimi se lahko vaši produkti prodajajo medtem, ko ste na dopustu, za vikend … kadarkoli!
– marketinške strategije za začetnike in za tiste bolj napredne.

V spletnem tečaju bo veliko uporabnega znanja iz 4-dnevnega intenzivnega seminarja ameriškega guruja in motivatorja Brendona Burcharda in mojih izkušenj ter preizkušenih strategij, ki trenutno na trgu.

Torej, za super ceno dobite top vsebine. Kaj še čakate?:) Spletni tečaj lahko naročite tukaj.

Kaj so o celodnevni delavnici (z identično vsebino) Postani digitalni nomad napisali udeleženci:

Z delavnico sem pridobil veliko novih znanj o tem, kako lahko ustvarim mailing listo na spletni strani, kako na različne načine s triki pridobiti ljudi na svojo spletno stran. Zdaj vem, na katerih spletnih straneh mi omogočajo, da naložim svoje videe in potem svojim strankam dam dostop do njih. Torej, kako svoje znanja zapakirati v različne produkte in jih prodati.
Na splošno super delavnica!!! Z veliko uporabnega materiala in znanj!
Aleš Kavčič, Železniki

Kaj menijo udeleženci spletnega tečaja?

Zapustila sem varno državno službo in sledim svojim željam, da bi počela v življenju stvari, ki me veselijo in nebi imela nikoli več dopusta! Ker če počneš stvari, ki te navdihujejo in pri tem izražaš samega sebe, svoje potenciale – ga ne rabiš.

Seveda brez znanja na različnih, dopolnilnih področjih, ki v realnosti postanejo mogoče še pomembnejše za posel, kot posel sam, oz. ti v začetku vzamejo ogromno časa, ne gre. In po občutku sem se odločila za vašega Digitalnega nomada.

Ob poslušanju avdio posnetka sem bila zelo fascinirala ob preprostem nasvetu, da ni potrebno da smo na svojem področju alfa in omega v svetovnem merilu ampak zadostuje, da smo dva koraka pred našimi “sledilci” , potencialnimi strankami. Zame odrešujoč nasvet, ker sem nagnjena k perfekcionizmu in mi skoraj nikoli ni dovolj dobro, posebej če gre za druge. Ob tem stavku me dohitel tisti “aha” efekt. Saj res. Le kako nisem na to prej pomislila?! Ja, zato pa so izkušene osebe, da ti predajo izkušnje na svoji poti. In te izkušnje so najbolj dragocene,a ne Tina?

Tako, da res hvala za vaše poslovne modele, ki jih prejemam na mail in iz njih izvem res koristne informacije in to na meni razumljiv način, saj se spoznavam s tem področjem kot začetnica. Digitalni nomad mi bo preprečil narediti osnovne napake v začetku posla in me pravilno usmeril v srž dogajanja, saj je tako oblikovan, da z vajami pritegne mojo pozornost in telovadbo mojih komaj prebujenih možgančkov na tem področju. In sestavlja jasno sliko poslovne aktivnosti, ki jo ustvarjam.
Irena Jeriha

 

V življenju trdim, da naključja ne obstajajo in da se vse zgodi z nekim namenom. V začetni fazi namena največkrat ne poznamo, vendar se nam nekoč odkrije. Po dolgih letih sva se s prijateljico končno zopet dobili na pijači. Ena izmed tem pogovora je bila moja strast oziroma želja po premiku dalje na duhovni bazi. Ko je človek na točki, ko je željan premika dalje pa ne ve kaj naj stori, da doseže še več src. Področje marketinga mi je bilo tuje in prijateljica mi je z največjim navdušenjem predlagala tečaj pri Tini. Tako zelo je bila prepričana, da Tino potrebujem, da me je prijavila in mi podarila tečaj Digitalni nomad. Da, tako je, prejela sem tečaj kot darilo

Zase vem, da imam čut in hitro ugotovim, kdo svoje znanje deli s plemenitim namenom in ko je Tina posredovala modul, sem prejela potrditev, da imam prav. Pri Tini sem začutila, da je pristna, ima ogromno znanja, izkušenj in posebno lepo svoj produkt “zapakira”, da se nas njeno znanje dotakne na poseben način. Hvaležna sem, da me je pot preko prijateljice pripeljala vse do nje.

Tudi sama nad vse rada pomagam ljudem uvideti spoznanja, ki se jim vseskozi odkrivajo, a jih zaradi tega, ker so preveč pred očmi, dostikrat ne vidijo. Življenje je dar, življenje je dar z omejenim rokom uporabe in če vprašamo ljudi, ki zapuščajo ta svet bi spremenili le eno…živeli bi bolj polno, naredili bi vsak, še tako strašljiv korak, ki bi jih pripeljal do sreče. V pomoč ljudem, ki se spopadajo s strahovi, v pomoč ljudem, ki odkrivajo višji smisel življenja samega, v pomoč ljudem, ki potrebujejo kanček motivacije več, ki so željni živeti polno pa jim manjka še tisto malo….se je rodil Midasov dotik in po tečaju pri Tini s kančkom motivacije več…akcija! izkoristimo svoje darove in izpolnjujmo svoje poslanstvo.
Nina Gracar, Midasov dotik

Digitalni nomad pa je vse, kar sem pričakovala in še več! Prva dva modula sem poslušala kar med vožnjo na vlaku (vsakega dvakrat! :D), predelala pa jih bom še s pisalom v roki. Komaj čakam še tretjega!
En lep dan ti želim še naprej! 🙂
Ana Čebin,

 

Občutek, ki sem ga dobila, ko sem videla oglas za tvoj spletni tečaj, me ni prevaral. Kakor sem po nakupu pomislila, da niti ne vem, če si želim biti poslovni nomad, se je kasneje izteklo tako, kot se ponavadi v takih situacijah. Dobila sem tisto, kar sem potrebovala. Potrebne informacije, nasvete, pomoč in podporo za ustvarjanje posla z “nule”. Del o idealni stranki mi je bil znan že od prej, a sem se mu izogibala. Sedaj, ko se v celoti zavedam pomembnosti opredelitve idealne stranke in sistematičnega pristopa k vsemu, kar predstavlja vsebino in obliko tega, kar delaš, bom ugriznila v to kislo jabolko 😉 Sistematično podana vsebina in mali koraki mi bodo pomagali pri tem, ponovno poslušanje pa zagotovo tudi. Hvala, da si ustvarila ta spletni tečaj in hvala, da si ga naredila točno na tak način. 🙂 

Manca Klinar, mancaklinar.com, visokosenzitivnaoseba.si 

 

Na voljo so 3 paketi:

PAKET MINI DIGITALNI NOMAD
147 eur (3 moduli + FB skupina še 3 mesece + posebno bonus presenečenje:)

s kodo RIBCA50 le 97 eur – velja le 8. in 9. 8.2018

PAKET CLASSIC DIGITALNI NOMAD – NAJBOLJ PRODAJANI ?
197 eur (3 moduli + FB skupina še 3 mesece + 1 individualna ura svetovanja po Skypu/telefonu za implementacijo vseh vaših načrtov:)

s kodo RIBCA50 le 147 eur — velja le 8. in 9. 8.2018

PAKET MAXI DIGITALNI NOMAD
297 eur (3 intenzivni moduli + FB skupina še 3 mesece + 1 individualna ura svetovanja po Skypu/telefonu + BONUS spletni tečaj BUM Postavi svoj biznis “z nule”) – zelo primerno za vse, ki začenjate svoj biznis in si želite še dodatnih znanj ?

 

s kodo RIBCA50 le 247 eur — velja le 8. in 9. 8.2018

Začnete lahko takoj, ko prejmem vaše plačilo, seveda pa lahko module poslušate od kjer koli, v lastnem tempu, ko imate čas. Podpora v FB skupini je namenoma 3 mesece, tako da imate več kot dovolj časa ?

Kdo je Tina?

 

  • ustanoviteljica in kreativni vodja blagovne znamke S Tino v tujino, po izobrazbi uni. dipl prevajalka
  • podjetniška mentorica in Work Smarter Not Harder Coach za podjetnice, ki si želijo delati manj in dosegati boljše rezultate
  • Money Breakthrough Certified Coach – coach za denarne preboje, NLP Praktik Coach
  • po rojstvu hčerke Lee (ja, tako se Lea sklanja po pravopisu :)) je svoje podjetje obrnila “na glavo”, zato da je danes lahko velik del dneva z njo – ker so ti trenutki enostavno neprecenljivi.
    Že prej je bila velik navdušenec nad spletnim marketingom, potem pa je svoje znanje “le” še spravila v prakso ? in ugotovila: DELUJE!!!
  • zaljubljena v bordanje po zasnemežnih strminah – kamor še ni stopila borderska deska pred njo – no, razen morda tista od moža Iztoka ?
  • predavateljica v programih za podjetnike začetnike po Sloveniji in predavateljica za marketing za prevajalce v tujini
  • s svojim znanjem in izkušnjam je pomagala že več 100 podjetnikom in podjetnicam doma in v tujini
  • prodala že 1.000+ digitalnih izdelkov preko spleta – ki jih je tudi sama naredila

 

NAROČILO IN REZERVACIJA MESTA:
Število mest je omejeno, zato se mi čim prej prijavite na TUKAJ.

 

15-DNEVNA GARANCIJA
Če ste spletni tečaj predelali in z njim niste zadovoljni, mi v 15 dneh od nakupa pišite in priložite izpolnjene vaje, in denar dobite v celoti vrnjen na vaš tekoči račun.