Največja prelomnica v mojem življenju

Največja prelomnica v mojem življenju je bilo rojstvo male Lee (Lea se brez j-ja takole pravilno sklanja :)))

Zato sem si zaželela, da na ta dogodek ostane v mojem spominu za vedno …

 

Živjo,

ime mi je Lea in moj rojstni dan je 18. januarja .

S svojim prihodom sem malo pohitela in tako presenetila vse, razen atija. Ati je namreč edini, ki je moj prihod do dneva natančno napovedal. Kako je to zgledalo? 60 dni pred mojim prihodom se zjutraj zbudi in pove mamici, da je sanjal, da bom jaz prišla čez 60 dni. Mamica se smeji in v hecu pravi, da potem pa boljše en dan kasneje, da bom že donošena . En teden pred mojim rojstvom na pregledu mamici rečejo, da me še nekaj časa ne bo, saj je trebuh še visoko. En dan pred mojim rojstvom sem močno brcala, malo drugače kot ponavadi in mamica se spet smeji in pravi atiju, da brcam, kot da bi se hotela odrinil od vrha trebuha navzdol oz. da bildam stegenske mišice

Popoldne gresta oči in mami po nakupih in ati vpraša mamico, ali gresta še tankat, saj je zdaj D noč, ko naj bi jaz prišla. Pa se smejita in hecata, mamica pravi, da ni treba, da itak so rekli, da je trebuh še visoko, pa nekje je brala, da bi se mogel dojenček malo umiriti pred rojstvom, jaz pa da še vedno zelo močno brcam.

Ob pol dveh zjutraj mamica sliši POK in morje, v katerem sem se 9 mesecev namakala, zalije spalnico, vežo in kopalnico … Atek navdušeno skoči iz postelje: »Prav sem imel!« Teka po stanovanju in se dobesedno »zloži« na veliki luži moje plodovnice, na srečo brez poškodb . Mami je na srečo obsedena z organizacijo, tako da je imela že vse za v porodnišnico spakirano , atek pa je vzel kot vedno ključe, denarnico, mobitel in svojo glavo , za vse ostalo bo razmišljal sproti .

Že moj prihod na svet kaže, da imam nekaj po ateku in nekaj po mamici. Mamica vedno rada naredi vse vsaj 2 tedna pred rokom, boljše tri in tako sem tudi jaz malo pohitela na svet. Atek pa si pri vsakem projektu vzame čas, da dobro premisli (on pravi, da »prečuti«) stvari in tako da sem tudi jaz kar nekaj časa – enih 18 ur – razmišljala, kje je zdaj tisti tobogan, po katerem se spustim navzdol :)A ko sem ga enkrat našla, je šlo en, dva, tri. Vsaj tako so ocenile babice, mami ni prepričana, če bi temu rekli en, dva, tri. Zdi se ji, da je mogla kar malo dlje šteti.

Zdaj sem že doma, jem, spim in zabavam vse naokrog. Sem prava mala princeska. Mami ima rada nove projekte, zato začenja blog Intuitive lifestyle skupaj z atijem. Atek dela kot intuitivni terapevt (če sklepam po tem, kako je napovedal moje rojstvo, bi rekla, da mu kar fajn gre – http://www.svetloba.si/imenik/iztok-grilc) in life coach, a ker dela vse po navdihu, pozabi na kakšne marketinške in prodajne zadeve. Zato sta se odločila, da bo to skupen projekt – mami namreč obožuje marketing, grajenje novih blagovnih znamk in zato res uživa, ko mentorira podjetnike in podjetnice – in bo tudi tukaj skrbela za marketing. Ati pa komaj čaka, da lahko pomaga še eni osebi več na tem svetu, da zaživi svoje življenje bolj svobodno. FB stran lahko všečkate tukaj, pa boste videli, kdaj bo zaživela tudi spletna stran – verjetno takoj, ko bom mamici dala malo več časa, da odpre računalnik .

Imejte se lepo, pa se še kaj oglasim Lea