Mastermind skupina Delaj pametneje, ne več

 

Zadnja leta na vsakem koraku opažam isti trend – vpišemo se v program, inividualni tečaj, coaching, mentorstvo, spletni tečaj, gremo na delavnico, konferenco, dogodek itd. In potem pridemo domov polni idej. Mine teden, dva, trije … mine mesec … In ko srečam svoje »sošolce« iz delavnic in coaching programov in jih vprašam, koliko od strategij in znanja so spravili v prakso, je odgovor: »Bolj malo, ni časa. Ni motivacije … Ah, saj bo …«

 

Tudi sama sem bila v programih, kjer sem bila zelo zadovoljna, pa tudi v takšnih, kjer se mi je zdelo, da je bistvo programa, da dobim veliko število video posnetkov, ki jih tako ali tako nimam časa vseh predelat in spravit v prakso, potem pa tedni kar hitijo in vmes sem že pozabila, kaj je bil sploh moj cilj ali pa izgubila zagon.

 

Vam zveni znano? Se vam dogaja, da delate in delate, pa ni rezultatov? Da hodite s seminarja na seminar in vam znanje vedno obleži “v predalu”, pokopano med tisočimi idejami, kaj bi lahko, pa se nikoli ne zgodi? Si želite s svojim znanjem pomagati več ljudem, ker čutite, da zmorete in da bi lahko, pa kar ne gre?

Globoko v sebi čutite, da je čas, da se zares premaknete naprej iz začaranega kroga?Da gre končno na bolje in da ne boste več v stresu zaradi denarja? Potem je moja MASTERMIND SKUPINA DELAJ PAMETNEJE, NE VEČ idealna za vas:)

 

Kakšne rezultate lahko pričakujete?

– jasnost pri tem, kaj narediti zdaj, danes, jutri in naslednji teden in še naprej,

– občutek notranjega miru, saj lahko vsako dilemo rešite sproti in ne razmišjate o njej še, ko greste spat,

– konkretne akcije in vidne rezultate na biznisu:

– spletna stran, ki bo bolje prodajala,              – večja mailing lista, ki bo več kupovala,      – večje število sledilcev in všečkov na družabnih omrežjih,

– večje število strank in več evrov na računu – seveda odvisno od tega, kaj si boste postavili za svoj cilj,

– nove prijatelje in poslovne partnerje, s katerimi boste skupaj rastli, gradili prepoznanovst in si pomagali,

–  več samozavesti pri tem, kar delate,

– ponotranjen občutek “uspelo mi bo” in “uspelo mi že”,

– manj hitenja in več zaupanja vase.

 

 

MASTERMIND SKUPINA DELAJ PAMETNEJE,

NE VEČ

 

Je unikatna kombinacija individualnega dela z mano, tehnične podpore, novega znanja, srečanj v živo ter praktičnega dela.

 

Je plod mojih več kot 10-letnih freelancerskih in podjetniških izkušenj 🙂

 

Je prilagojena vaši trenutni situaciji in ciljem – tako da vsak od vas odnese od skupine kar največ!

 

Pridružite se lahko, če ste na začetku, na prehodu iz enega biznisa v drugega ali želite povečati pridhodke v svojem trenutnem biznisu.

 

Zakaj  sploh to delam (glede na to, da moja plača tako ali tako pride iz prodaje avdio programov na spletni strani stinovtujino.com)?

 

Ker sem sama občutila na lastni koži, kaj to pomeni, ko plačaš fuuul veliko za en program in dobiš občutek, da je bil marketing za program precej boljši kot program sam. Ker me res razjezi, ko vidim, kaj vse se oglašuje in že pri opisu programa zaradi svojih izkušenj na daleč vidim, da ni namenjen rezultatom, ampak hitremu zaslužku avtorja.

 

Ker po drugi strani vem, kako veliko pomeni imeti podporo nekoga, ki ti kadar koli, ko si v dilemi ali ne veš, kaj narediti, pomaga.

 

Ker sem vse, kar učim, naredila in izkusila SAMA (mojih podjetniških podvigov in napak ni financiral moj mož ali kakšna druga dobra oseba, ampak sem celotno pot prehodila sama). Zato vem, kako narediti, vem, kaj narediti, in vem, da se da – ker sem vse to naredila.Sama.

 

Seveda sem imela čustveno podporo, sem imela coacha itd. A na koncu sem izvedbo in finančno odgovornost prevzela nase. V svoje podjetje sem vložila vse svoje prihranke(hm, morda malce nespametno glede na takratno situacijo in moža brez redne službe 🙂 – in pri tem delala napake, pa tudi nizala uspehe, ki jih z veseljem delim z vami 🙂

 

Naučila sem se urejati spletno stran, celo napisati malo kode, narediti pop-up (okence, ki se samo odpre, ko pridete na spletno stran), osnovno oblikovati, snemati avdio in video tečaje, pretvoriti v pravo obliko za poslušanje, integrirati e-mail sistem na spletno stran, nastaviti avtomatizirane e-maile, delati Facebook oglase, pa še kaj bi se našlo 🙂

 

V čem je program drugačen od drugih mentorskih programov?

Ne poznam nobenega drugega programa takšne vrste, kjer dobite tako veliko podpore – kadar koli jo potrebujete. Naučite se narediti vse od A do Ž – in večino stvari se naučite tako, da jih lahko naredite sami oz. jih boste že naredili tekom programa. Program je zasnovan tako, da naredi idealne okvire za to, da delate in se premaknete naprejne more vas zaustaviti tehnična težava na spletni strani ali kaj podobnega, ker je poskrbljeno tudi za to!:)

 

Vsak korak programa je akcija, akcija in še enkrat akcija – in vsi vemo, da akcija prinaša rezultate. (seveda lahko manifestirate na kavču, a enkrat morate tudi vstati in se brcniti v rit:)).

Mastermind skupina bo majhna skupina in ne samo, da dobite moje svetovanje, veliko vrednost ima tudi podpora skupine (delavnice v živo, ženski klepet in virtualna podpora).

 

 

Za koga je program?

–  za ambiciozne podjetnice in podjetnike, ki bi radi uresničili novo idejo ali povečali prihodke v trenutnem biznisu,

 za vse tiste, ki veste že veliko, pa ne veste, kako se stvari tehnično lotiti,

–  za tiste, ki kdaj malo podvomite vase … se sprašujete, ali ste na pravi poti, ali vam bo uspelo …

–  vse mamice podjetnice, ki se izgubljate v 1001 stvari, ki jo v dnevu naredite, in si želite, da vas nekdo usmeri, vam da konkretne korake in vas “drži za besedo”, da se potem stvari tudi lotite,

– za tiste, ki si želite TOP kombinacijo individualnih coachingov, spletnih vsebin, srečanj v živo, praktičnega dela in tehnične podpore skozi celotni program + ženskega klepeta ob kavici, ki ga vse kdaj potrebujemo :). 

 

 

Prosim, ne se vpisati, če:

–  ne veste, kaj bi radi v življenju in niti ne čutite potrebe, da bi to ugotovili,

– radi hodite iz programa v program, da malo »počvekate«, ne pa da bi imeli dejanske rezultate.

 

Mastermind skupina Delaj pametneje, ne več je unikatna kombinacija individualnih coachingov, srečanj v živo, tehnične podpore (podpora za spletno stran, grajenje mailing liste itd.) ter koristnega znanja + klepeta ob kavici (lokacija naj bo še presenečenje:). 

 

Začnemo že aprila, zato si hitro rezervirajte svoje mesto – v marcu po znižani ceni 🙂 

 

In ne, ne boste rabili kredita, da se vpišete 🙂 

 

Vas zanima več? Pošljite mi e-mail na tina@tinagrilc.si ali me pokličite na 051 380 025 🙂