ESCAPE OFFICE -ZBEŽI IZ PISARNE :)

Ko sem bila še v redni službi, sem se spraševala, kdaj je pravi trenutek, da naredim korak na svoje … pa KAKO naj to sploh izvedem, da mi bo vse “zlaufalo”?

No, za vse, ki si glavo razbijate z istim vprašanjem, nekaj vprašanj, ki so vam pri tem lahko v pomoč.

1. Kdaj želite pustiti službo? Čez 3 mesece, 6 ali več?

___________ (napišite datum)

2. Zakaj želiš pustiti službo?

______________________

3. Koliko denarja bi morala zaslužiti s svojim biznisom, da bi lahko dobro živela? _________

4. Imaš kakšne prihranke, ki bi ti lahko pomagali v začetni fazi?

5. Za koliko časa bi te lahko “pokrili” prihranki?

6. Koliko strank bi potrebovala, da dosežeš svoj mesečni cilj?

7. Ali lahko dvigneš cene, da svoj cilj dosežeš hitreje?

8. Kaj bi morala še narediti, da bi lahko dvignila cene (izboljšati spletno stran & prodajna besedila, dopolniti ponudbo, več oglaševati …?)

9. Kaj lahko narediš preden pustiš službo? (postaviš spletno stran, odpreš popoldanski s.p., stestiraš svojo poslovno idejo, dobiš prva pozitivna mnenja, se naučiš spletnega marketinga in prodaje …?

10. Kdo ti bo stal ob strani takrat, ko te bodo zajeli dvomi & strahovi, ali je to prava pot zate in strah pred tem, da ti ne bo uspelo?

11. Kaj bo danes tvoj prvi korak, da se premakneš naprej in greš v “filing”, da je to to in da greš svojim sanjam naproti?

Želiš izvedeti, kako sem sama naredil prehod iz službe v podjetništvo in kaj bi takrat MORALA vedeti, da bi bilo lažje? Si želiš mojega mnenja ali odgovora na kakšno tvojo vprašanje?

Rezerviraj si enega od 15 prostih mest z znižano investicijo – za ponudbo OFFICE ESCAPE, ki vključuje vse, kar potrebuješ za uspešen prehod iz službe v podjetništvo + 1-letno podporo v zaprti FB skupini, kjer me lahko vprašaš kar koli te zanima:)