Moj osebni eksperiment za leto 2019

Vsako leto rada poskusim kaj novega oz. grem delati izven normativnih okvirov naše družbe. Kar tako – ker sem rada kreativna in svobodna.

Nekaj let zapovrstvo sem vsako leto preizkusila nov šport. Zvrstili so se terensko jahanje, potapljanje, salsa, lažje plezanje.

Tudi poslovno rada preizkusim kaj novega. Za naslednje leto sem si postavila osebni eksperiment – je neke vrste cilj, ampak ga bom dejansko testirala, ali je možen.

In to je, da bom delala isto ali manj, kot do sedaj, ter vse obveznosti za slovenski trg zaključila v 2-3 delovnih dneh, en dan bom delala na novih tehnologijah ter en dan na angleški strani oz. s strankami iz tujine. Zakaj me zanima, ali je to možno? Ker bom dejansko še bolj kot dosedaj morala optimizirati čas, ki ga porabim za marketing. Že nekaj let se namreč ukvarjam s tem, da iščem strategije, ki dajo najboljše rezultate, kot v spletnem tečaju Stalen dotok strank. Vsi vemo, da bi “morali” imeti optimizirano spletno stran, ključne besede, objavljati na družabnih omrežjih, snemati video, se mrežiti in povezovati, pošiljati e-maile, pisati blog, razveseliti in presenetiti stranke itd. Katera zmagovalna kombinacija tega pa ti da čim boljše rezultate – tega pa ti nihče ne pove. In to je tisto, kar že nekaj let delam in v kar se bom letos še bolj poglobila 🙂

Če te zanimajo rezultati eksperimenta, vmes malo pokukaj moj blog, ker bom že sproti objavila kakšen članek. Več o tem pa bomo delali tudi v mojem Work Smarter Mastermindu, ki pride kmalu 🙂

P. S. Tudi jaz imam nove cilje:) Ja, pa ne, da te bolj “oberem”, ampak da vsem spletnim tečajem in kreativnem brainstormingu dodam še več mojega coachinga. Zato, ker vidim, da to daje rezultate! Da to potrebuje 99 % mojih strank! In da brez tega večina ljudi pride do 2. modula (maksimalno) in potem ne naredi nič. (ja, takšna je ža realnost).  Zato več coachinga, več možnosti za vprašanja, več aktualnih strategij! 🙂 Ja, pestro bo 🙂 Temu ustrezno se bo prilagodila tudi cena – dvignila se bodo za 50 %. Če si razmišljala, da bi delala z mano, je zdaj pravi čas, da si rezerviraš svoje mesto + dobiš bonuse, ki jih bom dodala ob dvigu cen šele v letu 2019! Super, a ni? Več info najdeš tukaj!