Hiter Cashflow

Se ti zgodi kdaj, da pride “luknja”? Ni dovolj strank, ljudje so na dopustu, stranka zavlačuje s plačilom, tebi pa se kup položnic in seznam stvari, ki bi jih moral kupiti, kar kopiči? Ali pa si še v službi in te je tega ravno najbolj strah? Da ne bo vsak mesec 15. fiksne plače?

Tudi meni se je to na začetku pogosto dogajalo. Nihanja v prihodkih so me spravljala ob živce. Zvečer nisem mogla zaspati, ponoči pa sem računala, kdaj zapade kakšen račun … vmes sem nekajkrat celo pomislila, da bi si kar spet našla službo – ja, tako hudo je že bilo!

No, pa saj veš, da v kriznih trenutkih ljudje stuhtamo marsikaj, a ne?

Tudi jaz sem 🙂

Sploh ko se mi je v podjetju pridružil še mož Iztok, ni bilo več prostora za napake in suhe mesece.

Razvila sem svoj sistem za Hiter Cashflow.

Te zanima, kakšen je?

Gre za 9 enostavnih, a hkrati zelo privlačnih marketinških kampanj za e-mail marketing in Facebook, ki jih uporabim VEDNO, ko želim povečati prodajo.

Do zdaj so bile moja velika poslovna skrivnost in jih nisem zaupala še nikomur – no, vsaj ne tako v podrobnosti, kot jih bom tebi.

Zbrala sem jih v pregleden 📌📌 novi spletni tečaj HITER CASHFLOW📌📌 ki ga lahko le DANES do 23:59 dobiš po znižani ceni.

Za uspešno uporabo sistema pa je pomembno, da razumeš nekaj … in sicer nekaj, čemur se v angleščini reče KNOW-LIKE-TRUST faktor.


Za kaj gre?

Vsaka oseba oz. potencialna stranka, ki te sreča na spletu gre skozi neviden proces spoznavanja tebe. Poenostavljeno bi jih strnili v 3 stopnje;

KNOW – oseba te spoznava – vidi te na spletu, prvič se pojaviš pred njenimi očmi in poveže tvojo blagovno znamko z neko storitvijo ali izdelkov, področjem dela.

LIKE – oseba te spremlja, vidi večkrat in ti stisne všeček na FB ali follow na Instagramu – v tej fazi je že mogoče, da se bo prijavila tudi na tvojo mailing listo, saj si v njenih očeh že bolj zaupanja vredna blagovna znamka.

TRUST – oseba ti zaupa do te mere, da izvede nakup – na mailing listi ali družabnem omrežju.

In kot vidiš, je za to, da nekdo iz neznanca pride do tvoje stranke potrebno nekaj dela in poti. Največkrat se ne zgodi takoj, tako da je to pomembno upoštevati tudi pri marketingu. Zato moraš pri kampanjah za hiter cashflow vedeti, kje se tvoje stranke nahajajo – na kateri fazi – in na kakšen način jih boš prepričal-a v nakup (to bomo seveda vse razložili v tečaju, ni nič tako zelo težkega:)))

Kaj torej lahko pričakuješ v spletnem tečaju:

📌📌 9 besedil (besedo za besedom, sliko za sliko) mojih TOP hiter cashflow marketingških kampanj (ki jih lahko uporabiš dobesedno TAKOJ in ti napolnijo tvoj bančni račun ŠE ISTI DAN ali pa v naslednjih dneh  – vem, neprecenljivo! Sama sem kaj takšnega zastonj iskala po spletu, pa nikoli našla … – vrednost: 3.000 eur (pomisli, koliko lahko z njimi zaslužiš v naslednjem letu, 10 letih … pa predvsem, koliko bolj sproščeno in polno bo tvoje življenje!:)

📌📌Vsako kampanjo v video predavanju razčlenim, razložim in ti povem vse napredne psihološke prijeme in taktike, ki se skrivajo za besedilom, zato da jih lahko kadar koli uporabiš tudi ti 🙂

📌📌dostop do zasebne FB skupine samo za udeležence mojih programov (vrednosti 300 eur)

📌📌BONUS video: formula za pisanje privlačnih prodajnih besedil (vrednost 100 eur)

📌📌BONUS video: kako pripraviti teren za kampanje hiter cashflow 🙂 – vrednost 500 eur

📌📌doživljenjski dostop do modulov

 

Celotna vrednost spletnega tečaja: 3.900 eur

Redna cena: 297 eur (ja, vem, res simbolična investicija, če pomisliš, koliko letno plačamo za kakšne druge stvari, ki jih potem sploh ne uporabljamo …)

Cena le ta teden, do 19. 9. do 23:59: 147 eur (DDV vključen) – ta cena Potem se cena podvoji.

📌📌Za prvih 5 le: 97 eur (Boš med njimi?:)📌📌

 

Kampanje delujejo zdaj v tem trenutku na slovenskem trgu – tako da če je to tvoj ciljni trg, potem si na dobro poti, da jih lahko uporabiš takoj 🙂 in to vedno, ko želiš napolniti račun 🙂

 

Takoj, ko bo nakazilo vidno, prejmeš dostop do spletnega tečaja:)


Kako do te super ponudbe?

Izvedi nakazilo na:

Biznis Zame, Tina Grilc s.p.
Savinjska cesta 9b
1420 Trbovlje

TRR: SI56 6100 0001 3991 045
BIC: HDELSI22

Namen: hiter cashflow
Znesek: 97,00
Referenca: SI00 in datum nakazila
(npr. SI00 21052018 za nakazilo 21. 5. 2018)

 

Kaj o meni pravijo drugi?

 

 

Na splošno super delavnica!!! Z veliko uporabnega materiala in znanj!

– Aleš Kavčič, Železniki, Web Developer

 

Pri Tini sem začutila, da je pristna, ima ogromno znanja, izkušenj in posebno lepo svoj produkt “zapakira”, da se nas njeno znanje dotakne na poseben način. Hvaležna sem, da me je pot preko prijateljice pripeljala vse do nje.

Nina Gračar Grošelj

 

Draga Tina, hvaležna sem za online tečaj s tabo, saj mi je prinesel veliko novih informacij in usmeritev. Zelo lepo sem te začutila in v veselje mi je, da se res iskreno in srčno zavzameš za to, kar počneš. Ne glede na to, da se nisva fizično spoznali, sva ustvarili kar nekaj pomembnih stvari in mi je bilo v veselje delati s teboj!

– Tjaša Cepuš, Zvočni SPA
zvocni-spa.si

 

Naročilo

PLAČAJ Z NAKAZILOM:

 1. Biznis Zame, Tina Grilc s.p.
  Savinjska cesta 9b
  1420 TrbovljeTRR: SI56 6100 0001 3991 045
  BIC: HDELSI22
  Namen: hiter cashflow
  Znesek: 97,00 €
  Referenca: SI00 13052019.
 2. Po izvedenem nakazilu pošlji potrdilo o nakazilu na tina@tinagrilc.si– če želiš račun na podjetje, prosim sporoči še to:)
 3. Prejmeš račun in vse podatke za dostop do programa po e-mailu … in končno
  naredi še korak naprej v svoji podjetniški zgodbi!
  🙂

 

 

Kdo je Tina?

Tina Grilc je ustanoviteljica blagovne znamke “S Tino v tujino” (ki je pionir na področju učenja nemščine in angleščine v avtu, na telefonu ali tablico).

Je mentorica podjetnikom v podjetniškem inkubatorju, avtorica knjiga Live the Life You Desire, s katero je leta 2016 začela delati tudi mednarodno.

Kot certificirana money mindset coachinja in mentorica dela tako v Sloveniji in tujini.

Njena strast je ustvarjanje (pol)pasivnih prihodkov z različnimi poslovnimi modeli. Z digitalnimi izdelki je začela med prvimi v Sloveniji in jih v tem času prodala že 3.679 v kar 5 državah.

Na svoji poti je sodelovala z uglednimi slovenskimi podjetji ter predavala na Ekonomski fakulteti in drugih dodgokih. Morda si jo videl-a tudi na RTV, v Delo ali poslušal na Val202 🙂

Leave A Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja