S polno paro naprej – elegantno na naslednjo stopničko

Kdaj: 29. avgust, 9.30h-13h

Kje: Ljubljana, točno lokacijo še sporočim

 

 

Si želiš, da bi na naslednjo stopničko skočila elegantno in sproščeno (namesto čisto utrujena in živčna)?:)

Rezerviraj si eno dopoldne, da se na to pripraviš!:)

Vsebina praktične delavnice:

 • Kaj te zavira pri skoku na naslednji finančni nivo?
 • Na kaj se resnično osredotočiti v svojem biznisu? (tole te bo presenetilo)
 • Enostavna 7-delna formula za sprejemanje odločitev, ki vedno deluje
 • Zakaj je moja “taktika” delovanja drugačna od drugih in kako lahko ukradeš moj skrivni recept
 • Elegantna matrika časa in vrednosti, s katero boš lahko (vsaj) podvojila prihodke že to jesen
 • Mojih 5 ključnih korakov za podvojitev prometa v letu 2018 v 5 urah dela dnevno (in kako jih lahko uporabiš že naslednji dan po delavnici!)
 • Moj skupinski coaching na delavnici (število udeležencev je zato omejeno)

 

Redna cena delavnice: 150 eur

Cena za prijave do 22. avgusta: 57 eur

 

Kaj prejmeš?

 • udeležbo na delavnici, pijačo in prigrizke
 • priložnost za mreženje in nove kontakte
 • dostop do zasebne VIP skupine še 3 mesece po delavnici
 • BONUS: paket meditacij, ki bodo tebe in tvojo podzavest “naštimale” na frekvenco za uspeh in neustavljivost 🙂

Število mest je omejeno, saj bomo na delavnici veliko delali na praktičnih vajah in samorefleksiji, tako da si želim, da bo delavnica potekala v manjši skupni.

 

Kaj o meni pravijo drugi?

 

Na splošno super delavnica!!! Z veliko uporabnega materiala in znanj!

– Aleš Kavčič, Železniki, Web Developer

 

Pri Tini sem začutila, da je pristna, ima ogromno znanja, izkušenj in posebno lepo svoj produkt “zapakira”, da se nas njeno znanje dotakne na poseben način. Hvaležna sem, da me je pot preko prijateljice pripeljala vse do nje.

Nina Gračar Grošelj

 

Draga Tina, hvaležna sem za online tečaj s tabo, saj mi je prinesel veliko novih informacij in usmeritev. Zelo lepo sem te začutila in v veselje mi je, da se res iskreno in srčno zavzameš za to, kar počneš. Ne glede na to, da se nisva fizično spoznali, sva ustvarili kar nekaj pomembnih stvari in mi je bilo v veselje delati s teboj!

– Tjaša Cepuš, Zvočni SPA
zvocni-spa.si

 

Naročilo

PLAČAJ Z NAKAZILOM:

 1. Tina Grilc Coaching
  Tina Grilc s.p.
  Cesta Tončke Čeč 57
  1420 Trbovlje
  TRR: SI56 6100 0001 3991 045
  BIC: HDELSI22
  Namen: delavnica S polno paro naprej
  Znesek: 47,00 €
  Referenca: SI00 13052019.
 2. Po izvedenem nakazilu pošlji potrdilo o nakazilu na tina@tinagrilc.si– če želiš račun na podjetje, prosim sporoči še to:)
 3. Prejmeš račun in vse podatke za dostop do programa po e-mailu … in končno
  naredi še korak naprej v svoji podjetniški zgodbi!
  🙂

 

Kdo je Tina?

Tina Grilc je ustanoviteljica blagovne znamke “S Tino v tujino” (ki je pionir na področju učenja nemščine in angleščine v avtu, na telefonu ali tablico). Je mentorica podjetnikom v podjetniškem inkubatorju, avtorica knjiga Live the Life You Desire, s katero je leta 2016 začela delati tudi mednarodno. Kot certificirana money mindset coachinja in mentorica dela tako v Sloveniji in tujini. Njena strast je ustvarjanje (pol)pasivnih prihodkov z različnimi poslovnimi modeli. Z digitalnimi izdelki je začela med prvimi v Sloveniji in jih v tem času prodala že 3.679 v kar 5 državah.

Na svoji poti je sodelovala z uglednimi slovenskimi podjetji ter predavala na Ekonomski fakulteti in drugih dodgokih. Morda si jo videl-a tudi na RTV, v Delo ali poslušal na Val202 🙂

 

Mnenja strank

Draga Tina, hvaležna sem za online tečaj s tabo, saj mi je prinesel veliko novih informacij in usmeritev. Zelo lepo sem te začutila in v veselje mi je, da se res iskreno in srčno zavzameš za to, kar počneš. Ne glede na to, da se nisva fizično spoznali, sva ustvarili kar nekaj pomembnih stvari in mi je bilo v veselje delati s teboj!

– Tjaša Cepuš, Zvočni SPA

 

Delo s Tino je prineslo v moje podjetniško življenje občutek sproščenosti in miru. Že po prvih modulih programa BUM sem začela dobivati jasnejšo sliko o tem, kako postaviti logično osnovo dejavnosti in doseči želene cilje. Razen tega sem začela verjeti, da podjetništvo, ki je skladno z mojimi vrednotami in načinom življenja, res obstaja. Seveda se je posledično povečalo navdušenje do podjetništva in ustvarjalni zanos. Moja vizija je začela dobivati izvedljiv načrt, koraki do uresničitve so postali jasni in razumljivi.

Tina ima polno idej in praktičnih znanj iz različnih področjih, ki jih pri njej dobiš na enem mestu, predstavi pa jih na način razumljiv vsakomur.

Tinin slogan »Podjetništvo z nasmehom« se je tako pri meni potrdil kot resničen in hvaležna sem da sta se najini poti srečali.

– Darja Bitenc, Zlata pravljica

 

Zapustila sem varno državno službo in sledim svojim željam, da bi počela v življenju stvari, ki me veselijo in nebi imela nikoli več dopusta! Ker če počneš stvari, ki te navdihujejo in pri tem izražaš samega sebe, svoje potenciale – ga ne rabiš.
Seveda brez znanja na različnih, dopolnilnih področjih, ki v realnosti postanejo mogoče še pomembnejše za posel, kot posel sam, oz. ti v začetku vzamejo ogromno časa, ne gre. In po občutku sem se odločila za vašega Digitalnega nomada.
Ob poslušanju avdio posnetka sem bila zelo fascinirala ob preprostem nasvetu, da ni potrebno da smo na svojem področju alfa in omega v svetovnem merilu ampak zadostuje, da smo dva koraka pred našimi “sledilci” , potencialnimi strankami. Zame odrešujoč nasvet, ker sem nagnjena k perfekcionizmu in mi skoraj nikoli ni dovolj dobro, posebej če gre za druge. Ob tem stavku me dohitel tisti “aha” efekt. Saj res. Le kako nisem na to prej pomislila?! Ja, zato pa so izkušene osebe, da ti predajo izkušnje na svoji poti. In te izkušnje so najbolj dragocene,a ne Tina?
Tako, da res hvala za vaše poslovne modele, ki jih prejemam na mail in iz njih izvem res koristne informacije in to na meni razumljiv način, saj se spoznavam s tem področjem kot začetnica. Digitalni nomad mi bo preprečil narediti osnovne napake v začetku posla in me pravilno usmeril v srž dogajanja, saj je tako oblikovan, da z vajami pritegne mojo pozornost in telovadbo mojih komaj prebujenih možgančkov na tem področju. In sestavlja jasno sliko poslovne aktivnosti, ki jo ustvarjam.
– Irena Jeriha

 

V življenju trdim, da naključja ne obstajajo in da se vse zgodi z nekim namenom. V začetni fazi namena največkrat ne poznamo, vendar se nam nekoč odkrije. Po dolgih letih sva se s prijateljico končno zopet dobili na pijači. Ena izmed tem pogovora je bila moja strast oziroma želja po premiku dalje na duhovni bazi. Ko je človek na točki, ko je željan premika dalje pa ne ve kaj naj stori, da doseže še več src. Področje marketinga mi je bilo tuje in prijateljica mi je z največjim navdušenjem predlagala tečaj pri Tini. Tako zelo je bila prepričana, da Tino potrebujem, da me je prijavila in mi podarila tečaj Digitalni nomad. Da, tako je, prejela sem tečaj kot darilo

Zase vem, da imam čut in hitro ugotovim, kdo svoje znanje deli s plemenitim namenom in ko je Tina posredovala modul, sem prejela potrditev, da imam prav. Pri Tini sem začutila, da je pristna, ima ogromno znanja, izkušenj in posebno lepo svoj produkt “zapakira”, da se nas njeno znanje dotakne na poseben način. Hvaležna sem, da me je pot preko prijateljice pripeljala vse do nje.

Tudi sama nad vse rada pomagam ljudem uvideti spoznanja, ki se jim vseskozi odkrivajo, a jih zaradi tega, ker so preveč pred očmi, dostikrat ne vidijo. Življenje je dar, življenje je dar z omejenim rokom uporabe in če vprašamo ljudi, ki zapuščajo ta svet bi spremenili le eno…živeli bi bolj polno, naredili bi vsak, še tako strašljiv korak, ki bi jih pripeljal do sreče. V pomoč ljudem, ki se spopadajo s strahovi, v pomoč ljudem, ki odkrivajo višji smisel življenja samega, v pomoč ljudem, ki potrebujejo kanček motivacije več, ki so željni živeti polno pa jim manjka še tisto malo….se je rodil Midasov dotik in po tečaju pri Tini s kančkom motivacije več…akcija! izkoristimo svoje darove in izpolnjujmo svoje poslanstvo.

Čudovit dan,

– Nina Gračar Grošelj, Midasov dotik

 

Z delavnico sem pridobil veliko novih znanj o tem, kako lahko ustvarim mailing listo na spletni strani, kako na različne načine s triki pridobiti ljudi na svojo spletno stran. Zdaj vem, na katerih spletnih straneh mi omogočajo, da naložim svoje videe in potem svojim strankam dam dostop do njih. Torej, kako svoje znanja zapakirati v različne produkte in jih prodati.
Na splošno super delavnica!!! Z veliko uporabnega materiala in znanj!

– Aleš Kavčič, Železniki, Web Developer

 

 

 

Število mest je omejeno, zato si svojega čim prej rezerviraj tukaj!

PLAČAJ Z NAKAZILOM:

 1. Tina Grilc Coaching
  Tina Grilc s.p.
  Cesta Tončke Čeč 57
  1420 Trbovlje
  TRR: SI56 6100 0001 3991 045
  BIC: HDELSI22
  Namen: Delavnica S polno paro naprej
  Znesek: 47,00 €
  Referenca: SI00 13052019.
 2. Po izvedenem nakazilu pošlji potrdilo o nakazilu na tina@tinagrilc.si– če želiš račun na podjetje, prosim sporoči še to:)
 3. Prejmeš račun in vse podatke za dostop do programa po e-mailu … in končno
  naredi še korak naprej v svoji podjetniški zgodbi!
  🙂

 

 

Leave A Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja