Kako svoje znanje prodati na spletu?

Kako svoje znanje prodati na spletu

Vse več podjetnikov mi razlaga, kako vse več delajo, rezultatov pa ni takšnih, kot bi si želeli. Se to dogaja tudi tebi?

Se ob koncu dneva utrujen/-a zrušiš v posteljo ali zaspiš že pri prvem filmu? Sanjaš o dopustu in ga kar ne dočakaš??

Danes so na voljo tehnologija, orodja in znanjepo dostopni ceni, kako to rešiti! Kako postaviti sistem, pri katerem ne boš izčrpan/-a odšteval/-a dni do vikenda (ali pa delal/-a še med vikendom).

Obstaja pot, kjer lahko dejansko služiš denar, tudi ko nisi fizično prisoten/-a – na dopustu, z družino, na potovanju ali med spanjem – hihi, ta je najboljši, a ni?!:)

Vse najbolj pomembne strategije in trike, kar sem se jih naučila na 4-dnevnem seminarju v ZDA in polletnem spletnem seminarju, te bom naučila v tem spletnem tečaju.

Po do zdaj znanih napovedih naj bi v naslednjih 2 letih internet na novo začelo uporabljati še dodatne 3 milijarde ljudi, kar pomeni, da globalni trg raste z neverjetno hitrostjo – s tem pa tudi priložnosti:)

Ta podatek mi je bil tako fascinanten/zanimiv, da sem odletela v Silicijevo dolino na seminar najboljšega motivatorja in marketing guruja Brendona Burcharda – Experts Academy. Ne samo, da je bilo vredno vsakega evra in ure časa (poleg potovanja in seminarja sem slednjega porabila še za polletni spletni tečaj, ki je bil osnova za seminar), znanja, ki sem jih pridobila, od takrat s pridom uporabljam še danes – in DA, res dajo rezultate, ki jih obljubljajo. Seveda lahko iste metode uporabiš tudi za gradnjo svojega posla v slovenščini – delujejo v vseh državah, na vseh kontinentih! Razen morda na Antarktiki:))

Ker me veliko ljudi sprašuje, kako posneti video, pripraviti spletni tečaj ali začeti »z nule«, sem se odločila, da pripravim spletni tečaj, kjer boš vso najbolj pomembno znanje o internetnem marketingu, vrsti produktov, ki jih lahko narediš, informacijskem marketingu in gradnji blagovne znamke dobil/-a v takšni obliki, da jih lahko TAKOJ uporabiš in tako povečaš svoje prihodke.

Na tečaju bomo obdelali:

  • kako svoje znanje zapakirati v 12 različnih produktov in jih prodati na spletu,
  • strukturiranje vsebine katere koli teme, ki preizkušeno deluje in ljudempo celem svetu pomaga, da postavijo super biznis,
  • marketinško strategijo7 strani, s katero lahko na tehnološko enostaven in ugoden način dobiš več prijavljenih na svojo listo in prodajaš svoje produkte, medtem ko spiš:),
  • zakaj bi ljudje plačali za tvoj nasvet in tvoje znanje,
  • kako zaslužiti s spletnimi produkti,
  • kaj potrebuješ, da te bodo tvoje stranke videle kot strokovnjaka/-injo na izbranem področju,
  • preizkušeno formulo za kredibilnost, ki vedno deluje,
  • kako uporabiti informacijski marketingza hitrejšo rast katerega koli podjetja,
  • kako posneti dober video ali avdio(in katera orodja ti lahko pri tem pomagajo),
  • kje na spletu lahko prodajaš svoje produkte, če še nimaš angleške spletne strani,
  • marketinške strategije za začetnike in za tiste bolj napredne,
  • orodja za sistematizacijo prodaje spletnih produktov,s katerimi se lahko tvoji izdelki prodajajo medtem, ko si ti na dopustu, za vikend … kadarkoli!
  • Pa še kakšno presenečenje!:)

 

Kaj dobiš:

  • 3 module s prezentacijami 🙂 – lahko jih preneseš na računalnik ali pametni telefon in ti ostanejo za vedno (v vrednosti 297 eur),
  • 12-mesečna podpora v zasebni FB skupini– samo za udeležence mojih spletnih tečajev!:) – vprašaš me lahko KAR KOLI, ne samo glede vsebine programa (v vrednosti 300 €),
  • zimzelna znanja in orodja, ki jih lahko uporabiš sam/-a ali s svojimi družinskimi člani (neprecenljivo),
  • doživljenjski dostop do modulov – lahko jih predelaš kadar koli,
  • BONUS :struktura katerega koli izdelka (knjige, videa, spletnega tečaja, prodajnega pisma itd.), ki te bo preizkušeno pozicionirala kot top strokovnjaka na svojem področju (neprecenljivo, ni res?:)
  • 100 % garancija na zadovoljstvo (velja 30 dni od dneva nakupa)

BONUS: Tinina akademija spletnega marketinga  v vrednosti 200 eur

 

Kaj pa investicija?

Vrednost tečaja: 700 eur
(število mest je omejeno!)

Ekskluzivna cena za prvih 5:: 37 eur

(spletni tečaj bom tehnično prenovila, ker so moduli v avdio obliki mp3. s prezentacijami, v novi spletni učilnici pa imam le video lekcije). A cena takat ne bo tako privlačna, zato izkoristi to edinstveno ponudbo!

Ker si želim, da se bodo člani skupine lahko dobro spoznali in mrežili, je število mest spletnega tečaja omejeno. Zato ne čakaj in se nam čim prej pridruži:). Takoj ko bo skupina namreč dosegla svojo polno velikost, jo bom zaprla in vstop vanjo nekaj časa ne bo več mogoč.

Naročilo

 

Zakaj kupiti spletni tečaj?

  • Doživljenjski dostop do vsebin
  • FB skupina za podporo 12 mesecev od nakupa
  • Primeri mojih trenutnih vsebin, objav in besedil za e-mail kampanje, ki stalno prinašajo nove stranke
  • Vse znanje sem stestirala na primerih svojih dveh spletnih strani – na spletni trgovini stinovtujino in spletni strani tinagrilc.si – tako da dobiš res izkušnje iz prve roke; brez nepotrebne teorije, za katero ne veš, ali deluje ali ne.

Nakup tečaja ne zajema individualnega coachinga v živo ali po spletu, saj ima tečaj 15-dnevno garancijo na nakup

 

Mnenja strank

Draga Tina, hvaležna sem za online tečaj s tabo, saj mi je prinesel veliko novih informacij in usmeritev. Zelo lepo sem te začutila in v veselje mi je, da se res iskreno in srčno zavzameš za to, kar počneš. Ne glede na to, da se nisva fizično spoznali, sva ustvarili kar nekaj pomembnih stvari in mi je bilo v veselje delati s teboj!

– Tjaša Cepuš, Zvočni SPA
http://zvocni-spa.si/

Delo s Tino je prineslo v moje podjetniško življenje občutek sproščenosti in miru. Že po prvih modulih programa BUM sem začela dobivati jasnejšo sliko o tem, kako postaviti logično osnovo dejavnosti in doseči želene cilje. Razen tega sem začela verjeti, da podjetništvo, ki je skladno z mojimi vrednotami in načinom življenja, res obstaja. Seveda se je posledično povečalo navdušenje do podjetništva in ustvarjalni zanos. Moja vizija je začela dobivati izvedljiv načrt, koraki do uresničitve so postali jasni in razumljivi.

Tina ima polno idej in praktičnih znanj iz različnih področjih, ki jih pri njej dobiš na enem mestu, predstavi pa jih na način razumljiv vsakomur.

Tinin slogan »Podjetništvo z nasmehom« se je tako pri meni potrdil kot resničen in hvaležna sem da sta se najini poti srečali.

– Darja Bitenc, Zlata pravljica
www.zlatapravljica.si

Zapustila sem varno državno službo in sledim svojim željam, da bi počela v življenju stvari, ki me veselijo in nebi imela nikoli več dopusta! Ker če počneš stvari, ki te navdihujejo in pri tem izražaš samega sebe, svoje potenciale – ga ne rabiš.
Seveda brez znanja na različnih, dopolnilnih področjih, ki v realnosti postanejo mogoče še pomembnejše za posel, kot posel sam, oz. ti v začetku vzamejo ogromno časa, ne gre. In po občutku sem se odločila za vašega Digitalnega nomada.
Ob poslušanju avdio posnetka sem bila zelo fascinirala ob preprostem nasvetu, da ni potrebno da smo na svojem področju alfa in omega v svetovnem merilu ampak zadostuje, da smo dva koraka pred našimi “sledilci” , potencialnimi strankami. Zame odrešujoč nasvet, ker sem nagnjena k perfekcionizmu in mi skoraj nikoli ni dovolj dobro, posebej če gre za druge. Ob tem stavku me dohitel tisti “aha” efekt. Saj res. Le kako nisem na to prej pomislila?! Ja, zato pa so izkušene osebe, da ti predajo izkušnje na svoji poti. In te izkušnje so najbolj dragocene,a ne Tina?
Tako, da res hvala za vaše poslovne modele, ki jih prejemam na mail in iz njih izvem res koristne informacije in to na meni razumljiv način, saj se spoznavam s tem področjem kot začetnica. Digitalni nomad mi bo preprečil narediti osnovne napake v začetku posla in me pravilno usmeril v srž dogajanja, saj je tako oblikovan, da z vajami pritegne mojo pozornost in telovadbo mojih komaj prebujenih možgančkov na tem področju. In sestavlja jasno sliko poslovne aktivnosti, ki jo ustvarjam.
– Irena Jeriha

V življenju trdim, da naključja ne obstajajo in da se vse zgodi z nekim namenom. V začetni fazi namena največkrat ne poznamo, vendar se nam nekoč odkrije. Po dolgih letih sva se s prijateljico končno zopet dobili na pijači. Ena izmed tem pogovora je bila moja strast oziroma želja po premiku dalje na duhovni bazi. Ko je človek na točki, ko je željan premika dalje pa ne ve kaj naj stori, da doseže še več src. Področje marketinga mi je bilo tuje in prijateljica mi je z največjim navdušenjem predlagala tečaj pri Tini. Tako zelo je bila prepričana, da Tino potrebujem, da me je prijavila in mi podarila tečaj Digitalni nomad. Da, tako je, prejela sem tečaj kot darilo

Zase vem, da imam čut in hitro ugotovim, kdo svoje znanje deli s plemenitim namenom in ko je Tina posredovala modul, sem prejela potrditev, da imam prav. Pri Tini sem začutila, da je pristna, ima ogromno znanja, izkušenj in posebno lepo svoj produkt “zapakira”, da se nas njeno znanje dotakne na poseben način. Hvaležna sem, da me je pot preko prijateljice pripeljala vse do nje.

Tudi sama nad vse rada pomagam ljudem uvideti spoznanja, ki se jim vseskozi odkrivajo, a jih zaradi tega, ker so preveč pred očmi, dostikrat ne vidijo. Življenje je dar, življenje je dar z omejenim rokom uporabe in če vprašamo ljudi, ki zapuščajo ta svet bi spremenili le eno…živeli bi bolj polno, naredili bi vsak, še tako strašljiv korak, ki bi jih pripeljal do sreče. V pomoč ljudem, ki se spopadajo s strahovi, v pomoč ljudem, ki odkrivajo višji smisel življenja samega, v pomoč ljudem, ki potrebujejo kanček motivacije več, ki so željni živeti polno pa jim manjka še tisto malo….se je rodil Midasov dotik in po tečaju pri Tini s kančkom motivacije več…akcija! izkoristimo svoje darove in izpolnjujmo svoje poslanstvo.

Čudovit dan,

– Nina Gračar Grošelj, Midasov dotik
https://www.facebook.com/groups/294638697605747/

Postani digitalni nomad (staro ime tečaja) pa se je v isti vsebini izvedel tudi kot intenzivna celodnevna delavnica:

Z delavnico sem pridobil veliko novih znanj o tem, kako lahko ustvarim mailing listo na spletni strani, kako na različne načine s triki pridobiti ljudi na svojo spletno stran. Zdaj vem, na katerih spletnih straneh mi omogočajo, da naložim svoje videe in potem svojim strankam dam dostop do njih. Torej, kako svoje znanja zapakirati v različne produkte in jih prodati.
Na splošno super delavnica!!! Z veliko uporabnega materiala in znanj!

– Aleš Kavčič, Železniki, Web Developer

Naročilo

 

 

Leave A Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja