Meditacije Work Smarter – za tvoj poslovni preboj

To, kako se počutimo vsak dan močno vpliva na naš biznis in poslovne rezultate. Zakaj? Zato ker se glede na to, kako se počutimo, drugače pogovarjamo sami s seboj, imamo drugačen nivo energije – kar nas potem spet vodi v sprejemanje drugačnih odločitev.

Vzemi si čas in ozavesti, kako se počutiš zjutraj in še večkrat čez dan. Kako se pogovarjaš sam-a s seboj? Si govoriš »Zakaj se to spet dogaja meni.«, »To se ne da.«, »To je pretežko …«. Misli, ki se ti podijo po glavi, in stavki, ki jih govoriš, bodo postali tvoja realnost.

 

Jutranja meditacija

Začni svoj dan s pozitivno enegijo, ki se te bo držala cel dan, namesto da ga začneš brez fokusa in zagona. Poslušaš jo lahko med zajtrkom, ko se oblačiš ali med vožnjo v službo.

Začni dan z navdihnjeno akcijo – in postavi temelje za uspešen dan!

 

Obilje

Se sprašuješ, kako bi lahko v svoje življenje pritegnila več ljubezni, bogastva ali sreče? Začni poslušati meditacijo Manifestiraj obilje, zato da boš svojo miselnost pomanjkanja zamenjala z miselnostjo obilja. Poslušaj meditacijo vsak dan, da ti bo pomagala ustvariti življenje na osnovi občutka hvaležnosti in miru – in da se boš lahko odprla obilju na vseh nivojih.

 

Postani neustavljiva

Si pripravljena, da postaneš ustavljiva? S to meditacijo boš lahko povečala produktivnost in razvila čustveno stabilnost ter se rešila omejujočih negativnih prepričanj, ki te tlačijo dol. Pripravi se na pozitivne pogovore s sabo in super rezultate!

 

Postani samozavestna

Iščeš način, kako bi si povečala samozavest? S to meditacijo gremo v globino in se povežemo z močnimi točkami, ki se skrivajo v tebi. Z meditacijo boš tudi spoznala, katere so tvoje šibke točke, ki te ovirajo na poti do uspeha. Z vodenjo meditacijo in tehnikami za samozavestanje boš svoje šibkosti lahko spremenila v močne točke.

 

Večerna meditacija

Ali zvečer težko sprazniš glavo in odklopiš? Potem je ta meditacija kot nalašč zate. Stresni in aktivni dnevi nam lahko ukradejo ure dragocenega spanca, ko se naše telo regenerira. Z večerno meditacijo lahko spustiš misli, ki ti še rojijo po glavi, in se sprostiš in pripraviš na trden in krepčilen spanec.

 

Vsaka meditacija ima svojo glasbo 🙂 Pripravljene so v obliki mp3., ki si jo lahko prineseš na ključek, računalnik, telefon ali tablico. 

 

 

Moje stranke so povedale:

Draga Tina,

Hvala za paket meditacij, v moje življenje vnašajo pozitivno spremembo in z navdušenjem jih začenjam uporabljati!

– Z jutranjo meditacijo prakticiram hvaležnost, vizualiziram potek dneva, in začnem dan z dobro energijo.

– Z večerno meditacijo začutim sebe, pogledam kako je potekal dan in kaj se iz tega lahko naučim. V hvaležnosti in miru zaspim, z mislijo da sem točno tam kjer moram biti. 🙂

– Bodi samozavestna je dobro zdravilo za moj perfekcionizem!

– Z Obiljem spoznavam svoja prepričanja in spreminjam svoj odnos do denarja, in z vizualizacijo kreiram svoje (finančne) cilje.

– Postani neustavljiva je odlična motivacija!

Všeč mi je tudi kakovost posnetkov, glasbena podlaga in tvoj prijazni glas.

Hvaležna Anka

Super meditacije! Vedno poslušam jutranjo, da mi da zagon in me usmeri v hvaležnost ter pozitiven začetek dneva, sedaj pa sem pričela tudi z meditacijo za obilje.

Monika iz Celja, program Iz službe v podjetništvo julij-september 2019

 

Tina, tole se sliši super?

Kaj pa investicija?

Redna cena meditacij: 35 eur

Black Firday ponudba do ponedeljka, 2. decembra: le 7 eur (DDV vključen)

 

Kako naročim?

1. Izvedi nakazilo na:
Biznis Zame, Tina Grilc s.p.
Savinjska cesta 9b
1420 Trbovlje
TRR: SI56 6100 0001 3991 045
BIC: HDELSI22
Namen:  meditacija
Znesek: 7,00 €

Referenca: SI00 01082019

2. Pošlji mi sporočilce na tina@tinagrilc.si in meditacije bodo takoj, ko pride nakazilo, tvoje 🙂 Dobiš jih po e-mailu v mp3. obliki in si jih lahko preneseš na telefon, računalnik, ključek …

 

Leave A Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja