Povprečen zaposlen porabi 90.000 ur v svojem življenju, da pomaga nekomu drugemu uspeti

Ogromna številka, a ni?

Tudi mene je šokirala.

Si želiš, da ti ne boš teh ur namenila nekomu drugemu, ampak izključno sebi (in svojemu biznisu)?

Na kaj biti še posebej pozoren, preden narediš prehod iz službe na svoje?

  1. Razdelaj idealno stranko in ponudbo.
  2. Pripravi si sistem za stalen dotok strank (v mojem mentorskem programu Iz službe v podjetništvo to naredimo zate – seveda s tvojim sodelovanjem:) – da boš prepričana, da greš v smer obilja, ne pa na pot, kjer boš vsak dan živčna, od kje (če sploh!) bo prišla naslednja stranka.
  3. Poveži se s potencialnimi promocijskimi partnerji in drugimi podjetnicami ter podjetniki – skupaj smo vedno močnejši:)
  4. Glavo napolni s svežim znanjem in aktualnimi strategijami – to lahko lepo narediš že, ko si v službi – npr. delavnice in spletni tečaji.
  5. Verjemi vase – že toliko ljudem pred tabo je uspelo – zakaj torej ne bi še tebi?  :))) Kako lahko narediš to? Najdi si podporno skupino, prijateljico, s katero se slišiš, poslušaj navdihujoče podcaste ali meditacije, poišči mentorja … Kar koli ti pomaga, da ostaneš v pozitivnih misli in ekspanzivni mentaliteti (namesto, da se smisliš sama sebi, kako je hudo).

Spomnim se, da je bila moja največja ovira na začetku ravno ta – nisem verjela vase – no, pa sistema za stalen dotok strank tudi nisem imela (wtf je sploh to, a ne?!).

Veliko časa in energije sem zato prebila v svoji glavi in vrtenju v krogu – ter premišljevanju, ali je neka odločitev pametna zame, ali mi bo uspelo, ali se splača, ali bo to ok … dokler nisem našla svojega prvega mentorja, ki je moje vrtenje v krogu, spremenil v akcijo!

No, takrat so se stvari začele premikati naprej. Nastala je blagovna znamka S Tino v tujino, takrat še brez avdio programov in spletne trgovine, ampak vsaj nastala je!

Če tudi ti premlevaš in se zelo počasi premikaš naprej oz. svoj prehod iz službe v podjetništvo zelo odlašaš, ker ne veš, kako ga narediti. Potem mi piši na tina@tinagrilc.si in morda se najdeš v mojem mentorskem programu. Za jesenski program je čakalna vrsta. Predlagam, da mi pišeš, pa ti povem, kdaj se sprosti naslednje prosto mesto 🙂

Leave A Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja