VIP UNLIMITED

Paket VIP Unlimited je dostop do vseh mojih spletni programov – doživljenjsko in ga nisem ponudila še nikoli prej :))
 
Katere teme zajema, te verjetno zanima?
– spletni tečaj Hiter Cashflow – 297 eur
– spletni tečaj Tinina akademija digitalnega marketinga – 133 eur
– spletni tečaj Tinina akademija digitalnih izdelkov – 197 eur
– BiziWoman – 97 eur
– Stalen dotok strank – 133 eur
– Dvigni svojo vrednost, podvoji svoje prihodke – 133 eur
– NOVO: Razturaj LinkedIn – 197 eur (program je v teku in moduli prihajajo postopoma)
 
Dostop do mojega mentorstva v zasebni FB skupini še celo leto od nakupa paketa – (tole je največ vredno!:) Tam sem ti na voljo za vsa vprašanja, dileme in težave + imaš priložnost za mreženje z drugimi sošolci, podjetnicami in podjetniki.
 
BONUS predavanji:
– posnetek webinarja Office Escape – Zbeži iz pisarne – 25 eur
– posnetek webinarja Podvoji svoje prihodke v letošnjem letu – 25 eur
BOŽIČNO DARILO LE ZA PRVE 3: 2-urni mini VIP intenziv po Skypu
Celotna vrednost paketa oz. če bi izdelke kupil posamično je: 1.237 eur
V paketu le 597 eur (DDV vključen) 
 
Posebna ponudba za prve 3:
  
397 eur – celoten paket VIP Unlimited + bonusi + BOŽIČNO DARILO:) mini VIP intenziv (+strateški vprašalnik in 2-urni posnetek:)
 
Takšne ponudbe nisem naredila še nikoli 🙂 Res po navdihu :))) Za VIP inteziv prejmeš tudi mp3. posnetek, tako da ti ni treba hitro pisati 🙂
 
Vse opise najdeš tukaj:  https://tinagrilc.si/spletni-programi/  
Skozi moje program je šlo že preko 400 podjetnic in podjetnikov iz 5 držav – zdaj si na vrsti ti 🙂 

 

Kaj o meni pravijo moje stranke?

“Tino absolutno ter iz srca priporočam kot coachinjo, mentorico in – kot človeka, kar mi je zeloooo pomembno. Užitek je učiti se od nekoga, ki razume, kje si, kam želiš priti in mu je dejansko jasno, kakšna je pot do tja! Pa ne le to, Tina razume, kakšne so ovire (in kako se ob njih počutimo) ter te sočutno, podporno in z resnično ogromno strokovnega znanja vodi v pravo smer🙌💝. Ko primerjam sebe na začetku in sedaj ob zaključku mentorskega časa, lahko z navdušenjem rečem, da je mentorstvo preseglo moja pričakovanja (pa sem si mislila, da bo super!). Tina, hvaležna za to izkušnjo 🙏💖in se že zdaj veselim vsega, kar se bom od tebe naučila v prihodnje!” Lia Janzelj, www.spremembavtebi.si

Draga Tina, hvaležna sem za online tečaj s tabo, saj mi je prinesel veliko novih informacij in usmeritev. Zelo lepo sem te začutila in v veselje mi je, da se res iskreno in srčno zavzameš za to, kar počneš. Ne glede na to, da se nisva fizično spoznali, sva ustvarili kar nekaj pomembnih stvari in mi je bilo v veselje delati s teboj!
– Tjaša Cepuš, Zvočni SPA
zvocni-spa.si

Delo s Tino je prineslo v moje podjetniško življenje občutek sproščenosti in miru. Že po prvih modulih programa BUM sem začela dobivati jasnejšo sliko o tem, kako postaviti logično osnovo dejavnosti in doseči želene cilje. Razen tega sem začela verjeti, da podjetništvo, ki je skladno z mojimi vrednotami in načinom življenja, res obstaja. Seveda se je posledično povečalo navdušenje do podjetništva in ustvarjalni zanos. Moja vizija je začela dobivati izvedljiv načrt, koraki do uresničitve so postali jasni in razumljivi.

Tina ima polno idej in praktičnih znanj iz različnih področjih, ki jih pri njej dobiš na enem mestu, predstavi pa jih na način razumljiv vsakomur.

Tinin slogan »Podjetništvo z nasmehom« se je tako pri meni potrdil kot resničen in hvaležna sem da sta se najini poti srečali. – Darja Bitenc, coach za opolnomočenje in čuječnost, Zlata pravljica
www.zlatapravljica.si

 
Tina, kako lahko naročim?
1. Izvedi nakazilo na spodnji račun.

2. Piši mi na tina@tinagrilc.si, da ti pošljem dostop 🙂

Biznis Zame,
Tina Grilc s.p.
Savinjska cesta 9b
1420 Trbovlje

TRR: SI56 6100 0001 3991 045
Namen: vip unlimited
Znesek: xz,00 eur

Referenca: SI00 in datum nakazila (npr. SI00 18092018 za nakazilo danes, 18. 9. 2019)
BIC: HDELSI22

3. Takoj, ko bo vidno, prejmeš dostop do vseh tečajev in dostop do mojega koledarja, v katerem si rezerviraš termin za mini VIP intenziv. Tam ti glede na tvojo trenutno situacijo svetujem tudi, v kakšnem vrstnem redu predelati spletne tečaje :).
Imaš še vprašanja? Piši mi na tina@tinagrilc.si. Z veseljem ti odgovorim 🙂
Mimogrede: najbrž ni treba posebej poudariti, da mini VIP intenzivov nisem podarila še nikoli – pa jih tudi ne bom več 🙂 To je tvoja edinstvena priložnost, da prideš do moje 1:1 podpore pod novoletno smrekico 🙂 

Leave A Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja