Kako je Ksenija prodala svojih prvih 30 digitalnih izdelkov (v 1. mesecu!)

 

Marketing ti gre hitro lahko “na živce” … se ti priskuti … ali pa ga celo zasovražiš.

Enostavno takšen je.

A ko dobim takšno sporočilo, vem, spet vem, zakaj delam to, kar delam.

S Ksenijo sva delali intenzivno … in nastal je njen PRVI digitalni izdelek! Ne samo nastal – izdelek je v prvem mesecu kupilo že 30 zelo zadovoljnih strank! In to je šele začetek …

 

“Tinino zgodbo spremljam že dolgo … in me je ves čas navduševala, toda sama si digitalnih produktov zase nisem upala niti predstavljati. Dokler nisem predelala Tininega programa Svoboda in obilje z digitalnimi izdelki.. Potem sem začutila, da bi to lahko naredila tudi jaz. Vedela sem, v čem sem res dobra, ker imam že toliko let izkušenj.  Tehnično me je bolj skrbelo, ampak sem našla rešitve z nekaj brskanja po spletu in primerjanjem, kako je kdo rešil podobno zadevo. 

Sam proces priprave digitalnega produkta je bil, priznam, predolg, ker sem preveč komplicirala pa tudi lovila sem se pri vsaki stvari.  Toda ko delaš digitalni produkt prvič, je pač to treba vzeti kot del učenja. Danes sem vesela, da sem naredila prvi korak. 

Sedaj del mojih prihodkov že predstavlja prodaja digitalnega produkta, to je program video lekcij za 4. in 5. razred osnovne šole.

Resnično najbolj vesela sem, da lahko nekaj zaslužim, ko ne delam. Med počitnicami recimo, ni nobenega povpraševanja po mojih storitvah, vsi hočejo imeti mir in se spočiti. Prispevki pa so za plačati, redni računi tudi, z možem imava tri otroke, stroški vsekakor so, tudi če smo bolj skromni … takrat sem sama sebi najbolj hvaležna, da sem se odločila vložiti čas in energijo v digitalni produkt. Predvsem pa, da sem sledila Tinini preverjeni strategiji  iz mentorskega programa in jo poslušala. Če ne bi bilo nje, bi še vedno sanjala, kako bi bilo lepo, če bi od kje prišlo kaj na moj račun.  Sedaj pa že pride, niso to še veliki zneski, vendar je pomembno, da me sedaj čaka samo še trženjski del. Produkt pa so do sedaj čisto vsi pohvalili. Tina je verjela vame in me ves čas spodbujala, da naj ne odneham, ko sem hotela že pozabiti na vse skupaj. Nazadnje mi je mamica, ki se trudi svojemu petošolcu pomagati pri angleščini,  napisala tole:

Ksenija skoda da za Vas nisem slisala prej, ovi program Znam angleščino ni zanimiv samo otrocima , ampak i meni je. Pridni so, ta mala v 3..razredu se uci skupaj z bratcem. Hvala Vam, in sporocim prvo oceno iz  anglescine . Lep pozdrav, Enida.

Če sem iskrena, največ mi je pomagalo, da sem videla Tinino prehojeno pot. Pri njej digitalni produkti že delujejo, torej sem ji lahko verjela, da ni to neko mešanje in prodajanje megle.  Brez njenega zgleda ne bi zmogla.  Končno sem dojela ljudski pregovor »Če je možno za enega, je možno za vse.«  Za Tino, zame, za vas …” 

Ksenija Krevs, Jezikovna šola Znam

Brezplačno verzijo Ksenjinega izdelka najdeš tukaj 🙂 

Izdelek lahko le še kratek čas kupiš po počitniški ceni 🙂 

Ker nama je bil z Iztokom Ksenjin izdelek zelo všeč in se lepo dopolnjuje z najino ponudbo na S Tino v tujino, sva ga dodala v trgovinico 🙂 Ja, moje stranke imajo posebne privilegije tudi pri promociji 🙂 

 

Če čutiš, da bi tudi ti rada bila naslednja uspešna zgodba z digitalnimi izdelki na spletu, imaš dve možnost:

a) Naroči posnetek webinarja (Pol)pasivni prihodki z digitalnimi izdelki– le do 5. marca na voljo z vsemi BONUSI! (27 eur)

b) Pridruži se spletnem tečaju Tinini akademije digitalnih izdelkov. (102 eur)

b) mentorski program Svoboda in obilje z digitalnimi izdelki. (997 eur)

 

Leave A Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja