USPEŠEN BIZNIS IN FREJ POPOLDNEVI

Brezplačno spletno predavanje

ČETRTEK, 30 MAJ. 2019 OB 10.URI

PRIJAVI SE ZDAJ

Pred 7 leti sem čez noč dala odpoved v službi za nedoločen čas … in delala cele dneve – ker sem mislila, da je to edini način, da uspem. Ko se je rodila hčerka Lea, sem vedela, da je nekaj treba korenito spremeniti. V 1 letu sem naredila popolno transformacijo svojega biznisa in podvojila prihodke vnaslednjem letu.

Si sit-a, da delaš cele dneve, nimaš časa zase ali za družino, pa potem na koncu niti ne taaaakšnih bajnih rezultatov?

Pridruži se mi na brezplačnem predavanju, kjer boš izvedel-a:

  • kako se izogniti največjim napakam, ki jih dela večina podjetnikov in podjetnic,
  • zakaj so pravi koraki in jasna slika na začetku bolj pomembni, kot trdo delo,
  • največji korak, na katerega verjetno pozabljaš, preden se vsak dan zakoplješ v delo,
  • zakaj moj delovnik ni takšen, kot od večine podjetnic in podjetnikov, in kako lahko
  • ukradeš moj skrivni recept 🙂

V ENI SAMI URI BOŠ IZVEDEL-A, ZAKAJ MOJE STRANKE PRAVIJO …

„Tina, še enkrat hvala za tvoje mentorstvo, coaching, vodstvo, pomoč … Skoraj čisto izgubljena v organizacijskem in poslovnem smislu sem se s tvojo pomočjo postopoma našla. Všeč mi je, kako se je izkazalo, da je tudi načrt, ki sva mu posvetili skoraj celo uro in je kasneje padel v vodo, imel vrednost. In enako velja za celotno trajanje mentorstva. Lahko je bila samo ena ideja, ki si mi jo povedala in se je izkazala za paradnega konja in katalista velikim spremembam, ali pa celoten coaching uporabnih in dragocenih idej, orodij, tvojih izkušenj in opažanj. Vse je imelo nek svoj namen, pot, smisel in vrednost. Vesela sem, da sem se odločila in investirala v tvojo pomoč. Bilo je vredno:D
Zelo hvaležna, precej manj izgubljena in veselo korakam naprej po svoji poti.“

– Manca, Visokosenzitivnaoseba.si
visokosenzitivnaoseba.si

V življenju trdim, da naključja ne obstajajo in da se vse zgodi z nekim namenom. V začetni fazi namena največkrat ne poznamo, vendar se nam nekoč odkrije. Po dolgih letih sva se s prijateljico končno zopet dobili na pijači. Ena izmed tem pogovora je bila moja strast oziroma želja po premiku dalje na duhovni bazi. Ko je človek na točki, ko je željan premika dalje pa ne ve kaj naj stori, da doseže še več src. Področje marketinga mi je bilo tuje in prijateljica mi je z največjim navdušenjem predlagala tečaj pri Tini. Tako zelo je bila prepričana, da Tino potrebujem, da me je prijavila in mi podarila tečaj Digitalni nomad. Da, tako je, prejela sem tečaj kot darilo

Zase vem, da imam čut in hitro ugotovim, kdo svoje znanje deli s plemenitim namenom in ko je Tina posredovala modul, sem prejela potrditev, da imam prav. Pri Tini sem začutila, da je pristna, ima ogromno znanja, izkušenj in posebno lepo svoj produkt “zapakira”, da se nas njeno znanje dotakne na poseben način. Hvaležna sem, da me je pot preko prijateljice pripeljala vse do nje.

Tudi sama nad vse rada pomagam ljudem uvideti spoznanja, ki se jim vseskozi odkrivajo, a jih zaradi tega, ker so preveč pred očmi, dostikrat ne vidijo. Življenje je dar, življenje je dar z omejenim rokom uporabe in če vprašamo ljudi, ki zapuščajo ta svet bi spremenili le eno…živeli bi bolj polno, naredili bi vsak, še tako strašljiv korak, ki bi jih pripeljal do sreče. V pomoč ljudem, ki se spopadajo s strahovi, v pomoč ljudem, ki odkrivajo višji smisel življenja samega, v pomoč ljudem, ki potrebujejo kanček motivacije več, ki so željni živeti polno pa jim manjka še tisto malo….se je rodil Midasov dotik in po tečaju pri Tini s kančkom motivacije več…akcija! izkoristimo svoje darove in izpolnjujmo svoje poslanstvo.

Čudovit dan,

– Nina, Midasov dotik

Draga Tina, hvaležna sem za online tečaj s tabo, saj mi je prinesel veliko novih informacij in usmeritev. Zelo lepo sem te začutila in v veselje mi je, da se res iskreno in srčno zavzameš za to, kar počneš. Ne glede na to, da se nisva fizično spoznali, sva ustvarili kar nekaj pomembnih stvari in mi je bilo v veselje delati s teboj!

– Tjaša, Zvočni SPA
zvocni-spa.si

Pripravi si skodelico najljubšega čaja, usedi v udoben naslonjač in pridi na klepet 🙂

PRIJAVI SE ZDAJ

Spletno predavanja – datum

Do takrat pa uživaj vsak trenutek 🙂